Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
2°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Sporočilo za športna društva v Sloveniji - Dostop do brezplačnih predavanj in izobraževalnih materialov iz športnega managementa

Projekt Hokejsko partnerstvo za napredek (angl. Hockey Partnership for Progress, kratica HPP), ki ga vodi Hokejska Zveza Slovenije je skupno prizadevanje petih hokejskih zvez na področju Zahodnega Balkana za izboljšanje upravljanja v športu s ciljem, da obravnava ključne vidike razvoja športnega ekosistema. K sodelovanju vabimo športne managerje, športnike, sodnike, funkcionarje, starše športnikov in ostale športne navdušence, ki ste povezani s športom in želite dostop do brezplačnih izobraževalnih vsebin - ne glede na športno panogo!

Pridružite se projektu in v naslednjih treh letih DOSTOPAJTE DO BREZPLAČNEGA IZOBRAŽEVALNEGA materiala za razvoj vaših športnih zvez in društev.

Osnovni namen projekta je vzpostavitev praks dobrega upravljanja na ravni klubov in zvez. Pri prijavi projekta smo izhajali iz hokeja na ledu v regiji, ki se sooča s številni izzivi s katerimi se srečujejo tudi druge športne panoge v Sloveniji. Cilj projekta je opolnomočiti klubske delavce in zaposlene na športnih zvezah ter jih opremiti s ključnimi znanji, ki jim bodo omogočala, da bodo lahko pritegnili medije, sponzorje, navijače in podporo države ter ob tem razvijali svoje športne organizacije. 


KAKO DOSTOPATI do brezplačnih izobraževalnih vsebin?

Sledite nam na Facebooku: Facebook Stran

  • Če želite prejemati izobraževalne vsebine in biti obveščeni o prihajajočih dogodkih se prijavite na HPP Newsletter: Prijava na Newsletter
  • Obiščite spletno stran knjižnico vsebin: Knjižnica Znanja
  • S skupnim sodelovanjem lahko vplivamo na razvoj športa v Sloveniji.

 

Za dodatne informacije sem vam na voljo. Lep športni pozdrav.

>>> podrobneje v pripeti datoteki <<<

 

Aljoša Kirič

mobile: +38640 679 424

____________________________

 

PR and Communication for

HOCKEY PARTNERSHIP FOR PROGRESS [HPP]

Building capacities to reach equal minimal standards

 

E: office@hp4p.eu

M: +386 (0)40 679 424

W: www.hp4p.eu

Dokumenti, priloge
Obvestilo-za-Klube-in-Sˇportne-Zveze-Brezplacne-Izobrazevalne-Vsebine-za-Sportne-Delavce-HPP

Oglejte si tudi