Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
5°C
Oceni objavo

Praznični projekt terapevtk CIRIUS Vipava

V mesecu decembru, ko prihajajo dobri možje, prazniki in sneg, je Matejka Moderc, vodja terapij, prišla na idejo, da presenetimo naše otroke in mladostnike ter njihove starše s posebnim voščilom. Nastal je 'praznični projekt Dobrih mišk'. Združile smo moči in uspela nam je krasna stvaritev. Pesem Anje Štefan 'Miška vzela je s poličke' smo opremile z verzi fizioterapevtke Klavdije Krušec. Pravljično vzdušje so pričarale kulise in kostumi, za katere so poskrbele delovne terapevtke. Terapevtkam - igralkam je vloga gladko stekla in nas popeljala v peko potičke in čarobnih vonjav.

Samo snemanje je potekalo zelo zabavno, inovativno ob odkrivanju še neodkritih talentov. Z željo, da praznike pripeljemo tudi v vaše domove, je za tehnični del poskrbel naš sodelavec Matjaž Nabergoj. Logopedinja Katja Bucik je pesem opremila s slikovno komunikacijskimi simboli. 

Najlepša hvala celotnemu terapevtskemu timu, vsem igralkam in statistom. Nastala je čudovita izvirna voščilnica, ki je dostopna na: https://www.cirius-vipava.si/voscilo-terapevtk-cirius-vipava/

Diana Batista

Oglejte si tudi