Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
16°C
1°C
Oceni objavo

Pridružite se nam!

DU Vipava obvešča občane in občanke, da do 1. marca 2018 sprejema vpis novih članov. V društvu letno izvedemo kar 30 različnih dogodkov. Vabimo vas, da si preberete nekaj načrtov iz programa za leto 2018.

Program ohranjanja zdravja se brezplačno izvaja vsak prvi in zadnji četrtek v mesecu na sedežu društva in zajema meritve sladkorja, krvnega tlaka in holesterola, nego nog – pedikura in terapevtske masaže. Prostovoljke izvajajo obširen program 'Starejši za starejše' ki poteka na nivoju Zveze društev in upokojencev. Organiziramo pomladansko in jesensko sedemdnevno kopanje, ter kopanje vsako prvo soboto v mesecu (razen v januarju) v Hotelu Delfin v Izoli.
Članstvo izvaja sedem športnih dejavnosti, ki so primerne za starejše. Sodelujemo na raznih športnih tekmovanjih doma, v regiji, na državnem in mednarodnem nivoju. Letno organiziramo tri do štiri izlete, štiri gledališke predstave ter razna srečanja članstva in jubilantov zakonskega življenja.
V navedenih aktivnostih društva je v 2017 vsaj enkrat, sodelovalo nad 1100 članov.

Člani društva imajo 10 do 15% popuste pri kopanju v Hotelu Delfin v Izoli, tehničnih pregledih svojih vozil, nekaterih frizerskih salonih, in nekaterih trgovinah. Zveza društev upokojencev Slovenije članstvu nudi brezplačno pravno pomoč in možnost osebnega zavarovanja. Društvo ima svoj prapor, praporščaka in več pomočnikov, ki lahko, v soglasju s svojci, umrlega pospremijo na zadnji poti.

Več o našem delovanju je po mesecih navedeno v 'Programu aktivnosti DU Vipava za leto 2018' ki ga vsi člani prejmejo ob plačilu članarine, ki za leto 2018 znaša 12 €.
Veseli bomo vašega obiska na sedežu Društva upokojencev Vipava, Glavni trg 1, Vipava, kjer vam bomo še podrobneje predstavili naše delo.

Uradne ure so vsak torek in sredo med 9 in 11 uro. Telefon: 05 36 87314.

KI

Oglejte si tudi