Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
8°C
JUTRI
19°C
8°C
Oceni objavo

Vabilo k projektnim predlogom

Zavod Madinat v letu 2022 načrtuje številne projekte, od tega tri večje. Lansko leto, 2021, smo v zavodu izvajali predvsem projekte, ki so se nanašali na socialno politiko, kulturo, umetnost in izobraževanje. Najbolj pomembni pri vsakem projektu so udeleženci in izvajalci samega projekta. Tako smo se v Zavodu Madinat odločili, da pozovemo zainteresirane k podaji projektnih predlogov.

Kaj bomo počeli?

Izvajali bomo projekte. Večina naših projektov se nanaša na socialno politiko, kulturo, umetnost in izobraževanje. Dobrodošle so tudi ideje iz drugih področij.

Kaj iščemo?

Nove ideje.

Kdo lahko sodeluje?

Sodeluje lahko vsak, ki ima idejo. 

Kaj pridobim s sodelovanjem?

Priložnost, da vodite lasten projekt, z našo pomočjo in pod našim mentorstvom. Seveda, vašo idejo bomo najprej sprejeli in obravnavali ter nato odločali o njej. Izmed vseh prejetih idej bodo najbolj atraktivne ideje realizirane skozi projekte. Ob koncu projekta boste prejeli certifikat o uspešno opravljenem projektu. 

Kako lahko sodelujem?

Vaše ideje in predloge lahko posredujete na:

zavod.madinat@gmail.com

ali pisno po pošti na naslov:

Zavod Madinat

Gradiška cesta 8

5271 Vipava

Podpiramo kreativnost, moč znanja in enakopravnost vseh družbenih skupin.

Bonus novička: Zavod Madinat sodeluje pri snovanju in izvajanju projektov, ki se nanašajo na Novo Gorico kot evropsko prestolnico kulture 2025, GO! 2025. Vsi, ki imate interes za sodelovanje v tem projektu, ste toplo vabljeni, da se nam pridružite pri snovanju idej za naprej. Mogoče bo prav vaša ideja zaživela skozi ta projekt.

Vabljeni k sodelovanju!

Potrebujete več informacij?

Pišite nam na zavod.madinat@gmail 

ali pokličite na 041 327 576, Marica Batič, predstavnica za odnose z javnostjo.



Oglejte si tudi