Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
18°C
8°C
Oceni objavo

Skupaj v leto 2021

Članek bi morala začeti z besedami: »Dragi člani Društva invalidov Ajdovščina – Vipava vabimo vas na novoletno …,« pa je vse prej kot tako.

Zaradi neugodnih zdravstvenih razmer v državi in svetu smo primorani ostajati doma. Šele sedaj se prav zavedamo, kako pomembna so druženja. Letošnjega leta ne bomo zaključili na novoletni zabavi, kot smo bili to vajeni nekaj zadnjih let. To pa še ne pomeni, da si ne prizadevamo vsak dan posebej iskati rešitev za delovanje društva in vam preko društvenega telefona prisluhniti ter pomagati. 

Naši poverjeniki so nekatere izmed vas že obiskali, druge pa vabimo, da članstvo podaljšate takoj, ko bo to mogoče, ali pa se vpišete v naše društvo v pisarni vsak ponedeljek od 8. do 12. ure, saj je to pogoj za koriščenje raznih ugodnosti, ki vam jih nudi naše društvo. 

Ob tej priložnosti bi se rada zahvalila vsem vam članom, poverjenikom, članom na funkcijah, tajnici, članicam socialne komisije in športnikom za vse prostovoljno opravljene ure in pomoč pri uspešnem poslovanju društva v iztekajočem se letu 2020. Zahvala vsem donatorjem in obema županoma, ki nas podpirata pridelovanju in uresničevanju našega poslanstva.

Prepričana sem, da bomo le skupaj zmogli prebroditi te težke zdravstvene čase, v katerih smo se znašli čez noč. Bodimo strpni in še se bomo družili, zabavali, tekmovali in uresničevali naše sanje. Glejmo v prihodnost ! 

Vsem članom in članicam Društva invalidov Ajdovščina – Vipava, vašim svojcem in vsem, ki nas podpirate pri delovanju, voščim vesel Božič, v novem letu 2021 pa veliko zdravja! 

Manica Jerkič

 

Oglejte si tudi