Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
8°C
JUTRI
19°C
8°C
Oceni objavo

Obisk pri dolgoletni članici Marici Bratina

Bil je navaden delovni dan. Računi, telefonski pogovori s člani, pregled poštne dokumentacije, seznami … Odprla so se vhodna vrata in: »Dober dan punce,« nas je prijazno pozdravila predsednica nadzornega odbora, ki redno spremlja vse naše finančno poslovanje - Anuška Lavrenčič, ki je tudi vodja ženske balinarske sekcije. Predlagala je, da gremo na obisk k naši dolgoletni balinarki Marici Bratina, ki je še lani skupaj z drugimi društvenimi tekmovalkami osvojila zlato mesto na državni tekmi.

Obisk je bil zanjo pravo presenečene, saj smo se pojavile kot poletna nevihta. Njen obraz je žarel in oči so se zasvetile, ko nas je zagledala. Obdana s svojimi domačimi, vnuki in pravnuki, ki znajo povedati, da je njihova PRAVA NONA polna energije in veselja in jo zato imajo neskončno radi, nam je takoj povedala nekaj vicev. Zanimali so jo treningi in tekmovanja v balinanju. Pohvalila je društvene balinarke, da so pridne in so se kljub njeni odsotnosti v letošnji balinarski sezoni ponovno udeležile državnega prvenstva. Tem za prijeten poletni klepet kar ni zmanjkalo, saj je Marica na tekočem z vsemi dogodki na društvu.

Ob odhodu nam je zaželela, da bi bile v obraz žareče in nosile lepe kravate, vsem članom društva invalidov pa pošilja pozdrave in naj bodo kljub svoji bolezni pogumni, vztrajni in dobre volje!

Društvo invalidov Ajdovščina - Vipava

Oglejte si tudi