Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
6°C
JUTRI
18°C
2°C
Oceni objavo

Karierni sejem MojeDelo.com - Nova Gorica 2018

Največji zaposlitveni portal v Sloveniji, MojeDelo.com je že tretje leto zapored pripravil dogodek Karierni sejem MojeDelo.com v Novi Gorici, ki bo 1. marca, v avli Mestne občine Nova Gorica, od 10.00 do 18.00 ure. 
Na sejmu se vam bodo predstavili številni razstavljavci, med katerimi je lahko tudi vaš bodoči delodajalec. Zatorej izkoristite izjemno priložnost, obiščite Karierni sejem v Novi Gorici ter naredite nov korak v svoji karieri!

Iskanja zaposlitve je trdo delo, ki nas ga niso naučili v šoli in posamezniki so večkrat prepuščeni prostim informacijam, ki so podkrepljene z zaposlitvenimi miti, anekdotami in na žalost negativnimi izkušnjami posameznikov.

Karierni sejem je ena izmed aktivnih oblik iskanja zaposlitve. Gre za edinstveno priložnost, kjer lahko brez predhodnih selekcijskih postopkov opravite zaposlitveni razgovor z delodajalci, ki v tem trenutku zaposlujejo ali pa že sedaj načrtujejo, da bodo zaposlovali v naslednjih mesecih. Prav ste razumeli, razstavljavci so delodajalci, predstavljajo pa se obiskovalci, med katerimi pričakujemo tudi vas.

Tako lahko v enem dnevu obiskovalci opravite več zaposlitvenih razgovorov kot bi jih v enem letu.

Karierni sejem MojeDelo.com ni samo za tiste, ki iščejo novo službo. Poleg več zaposlitvenih razgovorov, ki jih lahko opravite, dogodek ponuja tudi  informacije o trgu dela, pripravi na iskanje prve zaposlitvekarierne točke, informacije o  zaposlovanju v regiji in s tem predstavlja številne možnosti za gradnjo posameznikove karierne poti.

Vse to in še več boste lahko izkoristili tudi tokrat.  

Obiščite Karierni sejem Mojedelo.com in spoznajte delodajalce, sebe in svoje potenciale. Karierni sejem MojeDelo.com bo v četrtek, 01. marca 2018, med 10. in 18. uro v avli Mestne občine Nova Gorica.

Vstop in vse aktivnosti na sejmu so brezplačne!

N
e pozabite obiskati spletne strani MojeDelo.com, kjer boste našli vse informacije o programu, razstavljalcih in napotke, kako se najbolje pripraviti na karierni sejem, da ga boste kar najbolj izkoristili v svoj prid.

Oglejte si tudi