Izberi drugo občino
Nazadnje izbrane občine

Poišči občino

Registracija
Napoved za četrtek, 29.06.2017

delno oblačno
V prvem delu noči bodo nevihte s krajevnimi neurji od zahoda zajele večji del Slovenije, v drugem delu noči pa prehodno povečini ponehale.
18°C | 27°C
petek, 30.06.2017
16°C | 25°C
sobota, 01.07.2017
16°C | 25°C
nedelja, 02.07.2017
16°C | 26°C
ponedeljek, 03.07.2017
14°C | 27°C
Opozorila
Sreda, 28.6.2017 ob 18h
Do sredine noči so ob nevihtah še možna krajevna neurja. Močni sunki zahodnega vetra in nalivi bodo ob prehodu hladne fronte najprej (okoli 22. ure) zajeli obalo, nato pa v približno treh urah prešli vso Slovenijo.
18°C
27°C
delno oblačno
Nahajaš se tukaj: Dogodki

...


Družabni dogodki
 | 
29.12.2012 ob 19:00
A A

Novoletno druženje z vinarji v gostilni Podfarovž


Kje: Gostilna Podfarovž v Vipavi, Ulica Ivana Ščeka 2, 5272 Podnanos
Kdaj: 29.12.2012 ob 19:00
Organizator: 

Gostilna Podfarovž, Gregor Lisjak s.p. v sodelovanju z Vinosa d.o.o, www.vinosa.s



Zadnje dni pred silvestrovim je vedno pestro. Ker si želimo, da preživite delček veselega decembra tudi z nami smo pripravili malce drugačno vinsko – kulinarično doživetje. 

Degustacijski menu z izbranimi vini postrežen stoje, vmes predstavitev vseh štirih vinarjev, za konec pa zabava in druženje s prijatelji ob glasbi, plesu in dobri kapljici:

Angleški roastbeef z pinelino peno, Pinela 2011, Sveti Martin
File dimljene postrvi na pireju iz limone, Roma 2008, Guerila
Polenta s panceto, mladih sirom in granatnim jabolkom , Modri pinot 2010, Družinsko posestvo Tilia
Decembersko sladko presenečenje, Sladki Rose 2012, Jamšek

Cena 15 € + 5 € kavcija za kozarec

Rezervacije in informacije: lisjak.g@gmail.com ali 040 232 090.

Lokacija: Gostilna Podfarovž v Vipavi




Deli z ostalimi:
Komentiraj dogodek

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!
Komentarji 0 komentarjev
Za ta dogodek še ni dodanih komentarjev. Bodi prvi!
Prideš na dogodek?

Udeležbe na dogodku ni potrdil noben uporabnik.