Logo MojaObčina.si
JUTRI
14°C
5°C
NED.
12°C
4°C
Oceni objavo

Še tretji poraz veržejskih nogometašev

Nogometaši veržejskega Farmtecha  so na tretji tekmi nove sezone 2. slovenske nogometne lige zabeležili še tretji poraz proti vodilni ekipi Triglav Kranj z 0:4.

Že v 10. minuti je sodnik Slavko Vinčić po prekršku Klemna Laha v kazenskem prostoru dosodil enajstmetrovko za goste, uspešen realizator le-te je bilVldo Šmit. Tri minute pozneje so gostje iz Kranja povišali rezultat na 2:0, uspešen je bil Blaž Šujica. Hladen tuš so domači nogometaši doživeli v 32. minuti, ko je Lah prejel še drugi rumeni karton, tako da so veržejski nogometaši nadaljevali tekmo z igralcem manj. pokazal na enajstmetro  Gorenjci so skozi celotni polčas srečanja narekovali tempo srečanja in na odmor odšli z zasluženo prednostjo dveh zadetkov. 

Po nekoliko mirnejšem uvodu v drugem polčasu je nov zadetek sledil v 64. minuti, tudi tokrat v mreži naših nogometašev za vodstvo Triglava s 3:0. Strelec je bil Matej Poplatnik, ki je nato v 77. minuti še v drugo zatresel mrežo vratarja Andrejča za visoko zmago s 4:0. Krajnčani  po treh krogih ostajajo na vrhu razpredelnice, medtem ko so veržejski nogometaši s samimi porazi v tej sezoni prikovani na dno prevenstvene razpredelnice z razliko v zadetkih 1:13. Edina tolažba pri tem je, da so v prvih treh srečanjih pomerili z ekipami, ki sodijo v sam vrh lige in so bili na vseh srečanjih izraziti favoriti. Tudi v naslednjih dveh krogih čakata veržejske nogometaše zelo težka nasprotnika, Roltek Dob in Drava Ptuj. Naši nogometaši so to sezono pričeli z zelo pomlajeno ekipo, saj je najstarejši igralec star 24 let, ostali pa so stari od 16 do 22 let, a kljub temu upajo, da bodo v tej sezoni z osvojenimi točkami proti enakovrednejšim tekmecem uspeli zadržati drugoligaški status. 

Fotogalerijo si lahko ogledate na naslednjih portalih:

http://sobotainfo.com/novica/sport/verzej-visoko-porazen-s-kranjem/122762
http://www.prlekija-on.net/lokalno/12531/verzej-klonil-tudi-na-tretji-tekmi-nove-sezone.html

Besedilo povzeto po spletnih portalih  snportal.si in prlekija-on.net
Foto: www.sobotainfo.com
Video: www.prlekija-on.net

Farmtech Veržej - Triglav Kranj 0:4 (0:2)
100; Šmit 10. (11-m), Šujica 13., Poplatnik 64., 77.


Oglejte si tudi