Logo MojaObčina.si

Veržej

DANES
8°C
0°C
JUTRI
9°C
-2°C

Testiranje oseb, ki izvajajo storitve ali prodajo blaga je brezplačno

Glede na novo Uredbo o spremembah in dopolnitvah Uredbe o izvajanju presejalnih programov za zgodnje odkrivanje okužb z virusom SARS-CoV-2,  s katero se v posebni presejalni program določa tudi osebe, ki izvajajo storitve ali prodajo blaga, se le-tem, po novem,omogoča prednostna obravnava na testiranjih, podobno kot je tourejeno že za zaposlene v zdravstvu, vzgoji in izobraževanju, ipd..Zato se v ZD Ljutomer prilagajamo tej uredbi na način, da bomo za to skupino testirancev uvedli dva termina na teden in sicer v torek od 14.00 do 16.00 ter v petek od 12.00 do 14.00.


V teh dveh terminih bomo testirancem izdajali tudi pisna potrdila, vsi testiranci pa bodo prejeli tudi SMS sporočilo o rezultatu testa.Še vedno ostaja termin za testiranje splošne populacije in sicer vsak ponedeljek in četrtek od 14.00 do 16.00.


Naročanje na ta testiranja več ni potrebno.V ZD naprošajo edino večje delodajalce, katerih zaposleni bi se katerega od dveh razpisanih testiranj udeležili v večji skupini (20 ali več oseb), da nas o tem predhodno le obvestijo na covid19@zd-lju.si oz. na tel 02 5851 409.Ob sobotah še vedno poteka testiranje (PCR in s hitrimi testi) samoplačniško. V tem primeru je predhodna prijava na že omenjen kontakt potrebna.
Kolektiv ZD Ljutomer


Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi