Logo MojaObčina.si

Trzin

DANES
13°C
4°C
JUTRI
16°C
5°C
2707

Poziv za cepljenje starejših prebivalcev od 80 let proti COVID-19

Poziv Zdravstvenega doma Domžale

V prejšnjem tednu smo v ZD Domžale cepili že vse paciente nad 80 let, ki so bili zabeleženi na naših cepilnih seznamih. Ocenjujemo, da se še veliko prebivalcev, starejših od 80 let, ni prijavilo na cepljenje. V tem tednu bomo prejeli večjo pošiljko cepiva, zato vabimo vse prebivalce, ta teden predvsem starejše od 80 let, da se naročijo na cepljenje proti covid-19. 

Covid-19 je izjemno nalezljiva in nepredvidljiva nova virusna bolezen. Najbolj ogroža starejše osebe in kronične bolnike. Te ogrožene skupine prebivalcev lahko najbolj učinkovito zaščitimo s cepljenjem proti covid-19. V Zdravstvenem domu Domžale podpiramo in pospešeno izvajamo cepljenje proti covid-19. Prepričani smo, da je cepljenje najbolj učinkovit način, da ustavimo epidemijo in spet normalno zaživimo. 

Na cepljenje se lahko naroči na telefonsko številko 01/ 7245 162, od ponedeljka do petka med 6.30 in 14.00 uro ali preko elektronske pošte cepljenje.covid@zd-domzale.si Obvezni podatki v elektronski pošti so: ime in priimek, rojstni datum in telefonska številka.

Ob naročilu na cepljenje paciente uvrstimo na seznam, za točni termin cepljenja pa pokličemo dan pred cepljenjem, takoj ko prejmemo zadostno pošiljko cepiva. 

Zdravstveni dom Domžale

Foto: Pexels

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi