Logo MojaObčina.si

Trzin

DANES
12°C
0°C
JUTRI
13°C
-2°C
Avto kamera
Deli
Trgovina

WayteQ Rado Gladek s.p.

Število glasov: 0

Uradne ure

Danes 00.00‒24.00
Ponedeljek 00.00‒24.00
Torek 00.00‒24.00
Sreda 00.00‒24.00
Četrtek 00.00‒24.00
Petek 00.00‒24.00
Sobota 00.00‒24.00
Nedelja 00.00‒24.00
Trgovina obratuje ob predhodnem dogovoru.

Predstavitev

Podjetje WayteQ Rado Gladek s.p. se ukvarja s prodajo elektronskih naprav blagovnih znamk Wayteq, Sygic, Xiaomi, SJCAM, Tronsmart in drugih. Nudijo tudi storitev svetovanja uporabnikom poslovnega programa Datalab Pantheon. Dosegljivi so preko e-pošte trgovina@wayteq.si  ali na telefonsko številko 081 614888.  Sledite jim lahko na Facebooku ali pa obiščete njihovo spletno stran.

Zastopajo blagovno znamko WayteQ, ki ima v prodajnem programu GPS navigacijske naprave, tablične računalnike, pametne telefone, multimedijske predvajalnike ter še mnogo drugih izdelkov zabavne elektronike.  Prodajni program dopolnjujejo tudi izdelki drugih blagovnih znamk. Predvsem moramo omeniti Sygic navigacijske programe, ki delujejo odlično na WayteQ GPS sprejemnikih. Sygic nudi posebno izvedbo navigacijskega programa, ki je namenjen voznikom tovornjakov in avtobusov.  V letu 2014 je evropska centrala podjetja Wayteq   sklenila dogovor o distribuciji izdelkov Xiaomi, SJCAM, ter Tronsmart in tako razširila bogat nabor kvalitetnih izdelkov zabavne elektronike. Slovenski partner podjetja WayteQ  vam tako omogoča nakup priljubljenih, visoko kakovostnih pametnih telefonov Xiaomi , športnih ter avto kamer SJCAM in napajalnikov Tronsmart.  V prodajnem programu tako vse bolj prevladujejo izdelki blagovne znamke Xiaomi. Če je bil Xiaomi na začetku zgolj proizvajalec mobilnih telefonov, sedaj njihov Mi logotip krasi vse več različnih tehničnih izdelkov.  Skupna nit različnih izdelkov je njihova povezljivost s pametnimi telefoni in tablicami. Med manjšimi izdelki tako najdemo slušalke, Bluetooth zvočnike, pametne ure in zapestnice ter prenosne baterije.  V teh segmentih je Xaiomi v samem ospredju tudi na svetovnem nivoju.  Med zanimivejše in privlačnejše Xiaomi artikle spadajo tudi prenosniki Mi Notebook, električni skuter, dron in še množica drugih izdelkov, ki jih tržijo pod blagovno znamo Mijia.

Na voljo je pestra ponudba priznanih blagovnih znamk, ki so uveljavljene na področju tehnologije. Naročeno blago v skupnem znesku 50,00€ ali več kupcu DOSTAVIJO BREZPLAČNO, stroške dobave krije Wayteq. Druga veja dejavnosti pa je pomoč podjetjem pri izboljšanju poslovanja s pomočjo naprednega programa za vodenje poslovanja Datalab Pantheon. Pantheon  je najbolj prodajan ERP za mala in srednje velika podjetja, kar dokazuje več kot 55.000 uporabnikov. V kolikor iščete poslovni program za spremljanje poslovanja vašega podjetja vam bodo z veseljem predstavili rešitve, ki jih ponuja program Pantheon.
Avto kamera Motoristična navigacija Navigacija Pametna zapestnica Pametni telefon Poslovni prostor Power bank Selfie palica Športna kamera Športna ura Športne slušalke Tehtnica Usmerjevalnik WiFi kamera