Logo MojaObčina.si

Trzin

JUTRI
5°C
-4°C
NED.
8°C
-6°C
KreS, d.o.o.
Deli
Storitev

KreS, d.o.o.

KreS, d.o.o.
Število glasov: 0

Predstavitev

Podjetje KreS, d.o.o. se ukvarja z izdelavo  standardizirane programske opreme, svetovanje pri organiziranju podjetja in pri uvajanju informatike v podjetja. Osredotočajo se na razvoj inovativnih rešitev. So prvi v Sloveniji, ki so pridobili certifikat kakovosti za programsko opremo po DIN normah. 

INTRA
Intra je integralni računovodski sistem, ki vsebuje glavno knjigo, saldakontov kupcev in dobaviteljev, stroškovno knjigovodstvo, stroškovno knjigovodstvo, stroškovno knjigovodstvo, materialno poslovanje. Omogoča uvoz podatkov iz drugih aplikacij. Vsi šifranti so drevesno strukturirani.

PANORAMA
Panorama je  podatkovno orodje za nadzorovanje in vodenje razpršenih podatkov. Je nadgradnja baze podatkov, ker povezuje različne datoteke obstoječih baz podatkov v nov, mrežno povezan informacijski svet. Namenjena je vsem, ki želijo managerski, partnerski, dokumentarno - arhivski ali društveni informacijski sistem.

EXPERT
Expert je program za hitro in temeljito analizo poslovanja. Program črpa osnovne podatke iz katerega koli računovodskega paketa. Tako so podatki za analizo na razpolago takoj in jih ni treba prenašati in preoblikovati. Podatke lahko prenese iz računovodskega programa, podatki so prikazani dvonivojsko.

DENTOK
Dentok je nov produkt za analizo denarnih tokov, razpoložljivih sredstev in za analizo kupcev. Namenjen je referentom plačilnega prometa pri pripravi seznama današnjih plačil, pa tudi komercialistom pri pogajanjih in izterjavi. Program pripravi analizo poslovanja s tremi vrstami analiz. 

PRIO
Prio je program za izračun obresti. Omogoča 
izračun obresti po vseh do zdaj uporabljenih metodah, za en izračun lahko za poljubna obdobja mešano uporabimo vse načine izračuna vseh obresti. Upošteva lahko dejansko ali povprečno število dni v mesecu ter 360 ali 365-366 dni v letu.

PRIAN
Prian  je namenjen za pripravo različnih variant anuitetnega izračuna. Odlikujejo ga enostavnost, prilagodljivost obravnavanemu primeru z nastavitvijo veliko paramterov. Je hiter, omogoča izračun anuitetnega načrta po konformni metodi, upošteva moratorija odplačila.

Podjetje je prisotno že 30 let, zato imajo veliko izkušenj na področju standardizirane programske opreme. Programi, ki jih ponujajo, tečejo v okolju Windows in omogočajo vodenje podatkov za več različnih podjetij ali področij (Panorama). KreS, d.o.o. KreS, d.o.o. KreS, d.o.o. KreS, d.o.o. KreS, d.o.o.