Logo MojaObčina.si

Trzin

JUTRI
5°C
-4°C
NED.
8°C
-6°C
Avto zatemnitvene folije
Deli
Trgovina

IKONOS d.o.o.

IKONOS d.o.o.
Število glasov: 0

Predstavitev

V podjetju IKONOS d.o.o. je zaposlen mlad in razvojno usmerjen kader, ki sledi tržnim trendom na področju proizvodnje materialov namenjenih reklamni industriji. So distributerji folij za steklene površine, materialov za tisk, orodij za delo in drugih podobnih izdelkov. 

V svoji ponudbi imajo izdelke, ki se večinoma uporabljajo v grafični industriji:

  • materiali za tisk 
Na voljo imajo širok izbor materialov za tisk, kot so print folije in različni premazni materiali, ki se načeloma uporabljajo za promocijo.

  • laminacije, plastifikacije
Namenjene so zašliti tiska, daljši obstojhnosti barv in mehanski zaščiti. To so lahko monomeri ali polimeri.

  • folije za steklo
Na voljo so termoreflektivne, varnostne, imitacijske in avto - zatemnitvene. Folije so posebno obdelane in izboljšajo lastnosti steklenih površin.

  • trdi materiali
So del grafične industrije, uporabljajo se pri izdelavi reklamnih tabel, svetlobnih napisov, označevalnih napisov. Na voljo so kompozitne ali PVC plošče.

  • pripomočki za delo
V to kategorijo se uvrščajo različna orodja, kot so gladilke, rezila in noži. 

  • storitve
Nudijo storitve dodelave, obdelave, plastificiranja grafik in razreza. Plastifikacija omogoča mehansko zaščito in podaljša obstojnost tiskanih medijev.

  • kartuše
Na izbiro so solventne kartuše JV33, ki so primerne za tiskalnike Mimaki s tiskalno glavo Epson DX4, DX5 ali ecosolventne kartuše ESL3, ki predstavljajo inovacijo na področju tiskarskih barv.

Podjejte Ikonos s svojo konkurenčnostjo temelji na znanju in izkušnjah, ki ga pridobiva s spremljanjem tržnih trendov in razvoja na področju grafičnih storitev.

Nasveti, svetovanje in tehnična podpora strankam, bogati njihovo ponudbo in omogoča zaposlenim, da sledijo svojemu načelu … »preprosto več!«


 

 

 Avto zatemnitvene folije Kompozitne plošče Materiali za tisk in zaščito Pripomočki za delo PVC plošče Storitev CNC razrezi Varnostne folije Varnostne folije