Logo MojaObčina.si

Tržič

JUTRI
22°C
9°C
PET.
23°C
8°C

zaposlitev

Gorenjska regija
Sobota, 25. Maj. 2019

Receptor m/ž

Naloge in odgovornosti: sprejemanje gostov in posredovanje informacij, izvajanje recepcijskih del in blagajniško poslovanje, odgovornost za ustrezno predstavitev celotne ponudbe družbe in kraja.
Moje Delo
Gorenjska regija
Ponedeljek, 27. Maj. 2019

Nočni receptor

Pričakujemo: najmanj V. stopnja hotelske, turistične ali druge ustrezne smeri, aktivno znanje 2 tujih jezikov od sledečih navedenih: angleški, nemški oz. italijanski jezik, poznavanje dodatnih jezikov je prednost, spretna uporaba računalnika, časovna fleksibilnost, samoiniciativnost in natančnost.
Moje Delo
Gorenjska regija
Torek, 28. Maj. 2019

Reševalec iz vode/savna mojster (m/ž) v hotelu Špik v Gozdu Martuljku

Oseba na tem delovnem mestu bo odgovorna za: nadzor in skrb za varnost, red in urejenost savn in bazena, reševanje iz vode in nudenje prve pomoči, seznanjanje gostov s pravilnimi postopki savnanja, z določili kopališkega in higienskega reda ter s celotno ponudbo wellness centra, izvajanje in upoštevanje kopališkega reda in pravil savnanja,...
Moje Delo
Gorenjska regija
Sobota, 01. Junij. 2019

Prodajalec na bencinskem servisu m/ž Kranj

Od kandidatov pričakujemo: najmanj IV. stopnjo izobrazbe, možnost opravljanja dela tudi v nedeljo, za praznike, dopoldanske in popoldanske izmene...
Moje Delo
Gorenjska regija
Sobota, 01. Junij. 2019

Kuhar prodajalec - Kamnik

Pričakujemo: IV. stopnja izobrazbe gostinske ali druge ustrezne smeri, zaželene izkušnje na podobnih delovnih mestih, veselje do dela z ljudmi, veselje do kuhanja, komunikativnost.
Moje Delo
Gorenjska regija
Petek, 07. Junij. 2019

Točajka,Točaj - Natakarica (m/ž)

Iščemo nove zaposlene v prenovljeni kavarnici v Kamniku. Delo v prenovljeni kavarnici z novo veliko zimsko-letno teraso.
Moje Delo
Gorenjska regija
Torek, 11. Junij. 2019

Natakar (m/ž)

Adecco H.R. d.o.o., vodilno mednarodno podjetje na področju upravljanja s človeškimi viri za svojega naročnika išče novega sodelavca/ko.
Moje Delo
Gorenjska regija
Sreda, 12. Junij. 2019

Odgovorni natakar v cateringu m/ž

V kolektivu JEZERŠEK GOSTINSTVA, Sora pri Medvodah, iščemo natakarja za delo na catering dogodkih.
Moje Delo
Gorenjska regija
Četrtek, 13. Junij. 2019

Prodajalec/prodajalka (m/ž)

Za delo v naših trgovinah/gostinskih lokalih v Ljubljani (Rudnik) in IOC Trzin, potrebujemo prodajalko/prodajalca z obveznimi izkušnjami v strežbi. V kolikor vas delo v prijetnem lokalu zanima, vas vabimo, da nam pošljete prošnjo in na razgovoru izveste več o samem delu in kolektivu.
Moje Delo