Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-2°C
JUTRI
10°C
2°C

zaposlitev

Gorenjska regija
Ponedeljek, 13. Maj. 2024

Vodja poslovnih dejavnosti m/ž/d

Naš naročnik je neprofitna organizacija, ki podpira in promovira projekte na področju kulture, zlasti likovne umetnosti, pa tudi gledališča, filma, plesa in glasbe. V svoj kolektiv vabijo novega vodjo poslovnih dejavnosti, ki bo prevzel planiranje, organizacijo ter skrbel za izvedbo poslovnih in drugih dogodkov.
Moje Delo
Gorenjska regija
Sreda, 15. Maj. 2024

Asistent v Rent-a-car dejavnosti

Iščemo asistenta/ko pri izdaji in prevzemu vozil v rent-a-car dejavnosti. Delo bo potekalo v naši enoti na letališču Brnik. Če vas to delo zanima, ste organizirani, urejeni, vas veseli delo z ljudmi in ste pripravljeni na delo v timu, vas vabimo, da oddate svojo ponudbo.
Moje Delo
Gorenjska regija
Četrtek, 16. Maj. 2024

Administrator za podporo v knjigovodstvu

V dinamičnem kolektivu iščemo novega sodelavca za administrativno/operativno delo v knjigovodstvu. Iščemo pozitivnega, motiviranega in odgovornega sodelavca, predanega svojemu delu, s pozitivno energijo pri komunikaciji in odnosu do strank in poslovnih partnerjev.
Moje Delo
Gorenjska regija
Petek, 17. Maj. 2024

Strokovni delavec V - finance (m/ž)

Vaše ključne naloge bodo: kontroliranje in šifriranje računovodske dokumentacije, vodenje saldakontov, vodenje evidenc osnovnih sredstev..
Moje Delo
Gorenjska regija
Sobota, 18. Maj. 2024

Referent I

Opis delovnega mesta: upravljanje z dokumentacijo in pošto, vodenje evidenc, izdelovanje obračunov in pripravljanje poročil,
Moje Delo