Logo MojaObčina.si

Tržič

JUTRI
7°C
5°C
NED.
6°C
0°C

zaposlitev

Gorenjska regija
Petek, 19. Februar. 2021

Računovodja / administrator (m/ž)

CHEMIE NPK d.o.o.
  • zaposlitev za nedoločen čas s poskusnim obdobjem 3 mesecev,
  • temeljito uvajanje in korektno zastavljene delovne naloge,
  • motivacijsko delovno okolje  in stimulativno plačilo glede na dosežene rezultate in opravljene naloge.
Moja Zaposlitev
Gorenjska regija
Torek, 26. Januar. 2021

Poslovni asistent m/ž

V naš kolektiv vabimo novega sodelavca/sodelavko na delovnem mestu Poslovni asistent (m/ž). Iščemo proaktivno in organizirano osebo, ki širi pozitivno energijo.
Moje Delo
Gorenjska regija
Ponedeljek, 01. Februar. 2021

Strokovni sodelavec v podpori (m/ž)

Iščemo STROKOVNEGA SODELAVCA V PODPORI (m/ž) v Sektorju zaledne podpore poslovanju na področju kreditov, v Oddelku podpore poslovanju s fizičnimi osebami..
Moje Delo
Gorenjska regija
Sobota, 06. Februar. 2021

Prodajni asistent m/ž

Pričakujemo: najmanj V. stopnjo izobrazbe, smer ekonomija ali drugo ustrezno izobrazbo srednje ali višje stopnje, aktivno znanje angleškega jezika, poznavanje metod dela na področju prodaje, dobro sposobnost dela v timu, obvladanje dela z računalnikom (poznavanje orodij MS Office).
Moje Delo
Gorenjska regija
Nedelja, 14. Februar. 2021

Svetovalec v kontaktnem centru (m/ž)

Želite biti del uspešnega in mednarodno prepoznavnega podjetja, katerega glavna panoga je marketing, prodaja in pomoč uporabnikom? Ste komunikativni in tekoče govorite nemško? Vabimo vas, da se prijavite na prosto delovno mesto Svetovalec v kontaktnem centru (m/ž) in postanite del zgovorne in ciljno naravnane ekipe.
Moje Delo
Gorenjska regija
Nedelja, 14. Februar. 2021

Sistemski administrator m/ž

Za našega naročnika, vodilno podjetje na področju informacijske tehnologije, ki je prisotno v 16 državah v centralni in vzhodni Evropi in so specializirali za razvoj rešitev samopostrežnega bančništva, elektronskih plačilnih transakcij, samopostrežnih kioskov, samopostrežnih blagajn in digitalizacije iščemo novega sodelavca na delovnem mestu Sistemski administrator. 
Moje Delo