Logo MojaObčina.si

Tržič

DANES
12°C
5°C
JUTRI
15°C
9°C

zaposlitev

Gorenjska regija
Sobota, 08. Maj. 2021

Samostojni knjigovodja/administrator

Knjigovodja periodično poroča o delu poslovodstvu. Pri poročilih, revizijah, analizah praviloma sodeluje z računovodjem.
Moje Delo
Gorenjska regija
Torek, 11. Maj. 2021

Prodajni agent v klicnem centru (m/ž) - Kamnik

Imate dobro razvite komunikacijske sposobnosti, ste prodajno naravnani in prepričljivi? Ste iz okolice Kamnika ali Ljubljane? Iščete stalno zaposlitev, pri kateri boste za svoje delo in rezultate tudi dobro nagrajeni? Iščemo motivirane in pozitivno naravnane TELEFONSKE AGENTE za delo v KLICNEM CENTRU V KAMNIKU.
Moje Delo
Gorenjska regija
Torek, 11. Maj. 2021

Pomoč strankam

Naloge in odgovornosti: strokovno svetovanje pri prodaji kupcem po telefonu in e-pošti, sledenje dnevnikom klicanja in ažurno in hitro odgovarjanje na zgrešene klice, natančno in dosledno izvajanje povpraševanj kupcev ...
Moje Delo
Gorenjska regija
Torek, 18. Maj. 2021

Carinski referent (m/ž)

Vaše naloge in odgovornosti na delovnem mestu: strokovno-administrativna podpora pri uvoznih in izvoznih carinskih postopkih; upravljanje s carinsko dokumentacijo (evidence, poročila) v okviru uveljavljenih standardov, carinske in finančne zakonodaje; delovanje v skladu z zakonodajo in dovoljenji DHL Express...
Moje Delo
Gorenjska regija
Sobota, 22. Maj. 2021

Trainee program

Ves čas trajanja programa s Trainee-jem sodelujejo mentorji iz posameznih organizacijskih enot. Kroženje omogoči, da Trainee poglobljeno spozna procese enot in kako se ti med seboj povezujejo.
Moje Delo