Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
6°C
JUTRI
23°C
5°C
Oceni objavo

Poletje je čas za vadbo na travi v Podljubelju

Vam ni do vadbe v zaprtih prostorih ob lepem vremenu, vendar si vseeno želite strokovno vodene vadbe, kjer je poskrbljeno, da vaje res pravilno in varno izvajate?
Z zaključkom šolskega leta (ali še malo prej) se večina organiziranih vodenih vadb zaključi. Če ste celotno sezono pridno vadili ter pridobivali gibčnost, moč, ravnotežje, čvrste mišice in s tem postavo, ki si jo želite, bi bila velika škoda, da bi čez poletje to izgubili, se vam ne zdi?

Že tretje poletje se na vadbah v naravi dobivamo na travniku za hišo Podljubelj 240 (Tržič). Vsako leto nas je več, kar me neznansko veseli. Verjamem, da je edina prava pot do telesa brez bolečin pravilno izvedena, strokovno vodena vadba, ko je dodan še svež zrak in sproščujoč učinek narave, pa smo dobili zmagovalno kombinacijo.

Prvi mesec smo uspešno zaključile (ja, bile smo brez moškega predstavnika :) ). Pred nami sta še dva, glavna poletna meseca, ki bosta prepletena tudi z letnimi dopusti, odsotnostmi od doma in od vadbe. Zato brez skrbi, vsak se nam lahko pridruži na katerikoli termin želi (zaželena je predhodna prijava), vedno je kdo prvič.

Letos je novost ta, da je poleg večernega termina (ponedeljek in četrtek ob 18:45) možnost vadbe tudi v dopoldanskem času, ob ponedeljkih in četrtkih ob 8:30. S tem se je razširila možnost tudi za vse, ki imate izmensko delo, se želite razgibati že zjutraj ali zvečer "nimate časa".

Poleg dveh terminov Pilatesa sta na voljo tudi vadba za zdravo hrbtenico in vadba za mamice z dojenčki (fit Mami&baby): 
  • Ponedeljek ob 8:30 PILATES
  • Ponedeljek ob 18:45 ZDRAVA HRBTENICA
  • Četrtek ob 8:30 Fit MAMI&baby (vadba za mamice z dojenčki)
  • Četrtek ob 18:45 PILATES

Več informacij o vadbah si lahko preberete na spletni strani www.DivineTimeAcademy.com ali na facebook strani Divine Time. Lepota telesa in duha. 

Vadbe vodim Katja Gaber Vodopivec, mamica dvema fantičkoma, diplomirana fizioterapevtka, Pilates Coach in vaditeljica pred in poporodne vadbe s 16-letnimi izkušnjami. S svojim znanjem vam želim pomagati, da poletni čas izkoristite za druženje v naravi, ob tem, ko vaše telo dobro razgibate in okrepite tudi tiste mišice, ki jih drugače ne dosežete tako zlahka.

Poskrbite za svoje telo, navsezadnje je edino, ki ga boste dobili.



Oglejte si tudi