Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

TUDI LETOS VELIKO ODLIČNE GLASBE NA KONCERTIH V TRŽIŠEM MUZEJU

Že peto leto bomo uživali in se družili na Glasbenih večerih v Tržiškem Muzeju. Koncerti bodo v prelepem Pollakovem salonu ali na vrtu muzeja.

Prvi koncert bo na sporedu v petek, 17. maja 2019, ob 20. uri. Z nami bo legendarni ANDREJ ŠIFRER, eden tistih slovenskih kantavtorjev, katerih pesmi so ponarodele in jim priljubljenost s časom le raste.

 

Njegova pot se je začela s slovitim »Zobobluesom«, prvo malo ploščo leta 1977. Uspeh je spodbudil snemanje prvega albuma v Londonu in v štirih desetletjih njegovega ustvarjanja so sledile »Moje miške«, »Stoj Marija« »Gorska roža«, »Gostilne«, »Moj oče«, »Martinov lulček«, »Ko zvonovi zapojo«, »Med prijatelji« in še mnoge druge brezčasne uspešnice.

Obeta se nam izjemen večer, poln nostalgije in prijetnega druženja.

V juniju bodo nastopile simpatične JAZZ LADIES, v juliju bo koncert etno zasedbe THE POCKET ENSEMBLE z vrhunskimi multiinstrumentalisti, v avgustu pa gostimo KATRINAS z glasbeniki. Vrhunec in zaključek prireditev bo Festival Paradiž z velikim koncertom  »na plac« in pestrim spremljevalnim programom.

Ne zamudite odličnih koncertov. Vljudno vabljeni, veseli bomo vašega obiska!


Vstopnice za koncerte si lahko zagotovite v Tržiškem Muzeju (T: 04 53 15 500, E-pošta: trziski.muzej@guest.arnes.si) ter v TPIC Tržič (T: 04 5971536 ali GSM: 051 627 057).


Za dodatne informacije sta vam na voljo:

Organizacija: Jana Babšek, Tržiški muzej (T 041 622 528, jana.babsek@guest.arnes.si).

Umetniška vodja festivala: Romana Krajnčan (T 041 686 795, info@romanakr.com).

Oglejte si tudi