Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
1°C
NED.
12°C
-2°C
Oceni objavo

S KONCERTOM SKUPIN HELP! A BEATLES TRIBUTE IN KINGSTON SE ZAKLJUČUJEJO TRŽIŠKE POLETNE PRIREDITVE

Občina Tržič je tudi v letošnjem poletju za občanke in občane ter druge obiskovalce Tržiča, pripravila bogat kulturno glasbeni program v okviru Tržiških poletnih prireditev. Potekale so od sredine junija, zaključujejo pa se prvo soboto v septembru. Na različnih prizoriščih so nastopila zveneča imena slovenske zabavne glasbe, otroškega programa in gledaliških odrov.
Za najmlajše obiskovalce smo v Atriju Občine Tržič in v mestnem jedru pripravili pet otroških matinej. Koncertno sezono v amfiteatru Gorenjska plaža smo odprli z nastopom Big foot mame 18. junija in jo bomo sklenili na predvečer Šuštarske nedelje s skupinama Help! A Beatles tribute in Kingston. Prva sobotna večera v mesecu juliju in avgustu sta bila namenjena vrhunskima slovenskima gledališkima ustvarjalcema, Poloni Vetrih in Bojanu Emeršiču. V okvir Tržiških poletnih prireditev sodijo tudi trije Glasbeni večeri v Tržiškem muzeju. Junija je muzej gostil vodilni vokalni kvartet v jugovzhodni Evropi Vox Arsana & band, julija kantavtorja in poustvarjalca istrske glasbene kulturne dediščine Rudija Bučarja & Istraband z gostjo Romano Krajnčan, prvi septembrski večer pa bo v muzeju minil v znamenju izjemnega kantavtorja, igralca in interpreta Iztoka Mlakarja.


Za zaključek Tržiških poletnih prireditev pod pokroviteljstvom Občine Tržič bosta v Amfiteatru Gorenjska plaža poskrbeli skupini HELP!A BEATLES TRIBUTE in KINGSTON. Na svoj račun bodo v soboto, 3. septembra 2016, po 21. uri prišli tako ljubitelji legendarne liverpoolske četverice The Beatles kot tudi
ene najbolj priljubljenih slovenskih glasbenih skupin Kingston. Pozitivna energija, izjemna karizma na odru, kakovost izvedbe glasbe in nizanje uspešnic, so glavne karakteristike, ki Kingston držijo v samem vrhu že več kot 20 let. Vstop je prost. 


Oglejte si tudi