Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
5°C
NED.
20°C
8°C
Oceni objavo

V Občini Tržič iščemo študentsko pomoč za delo turističnega informatorja v Informacijski točki Dovžanova soteska. Rok za prijavo je 31. marec 2020.

Razpis za študentsko delo
V Občini Tržič iščemo študentsko pomoč za delo turističnega informatorja v Informacijski točki Dovžanova soteska. Rok za prijavo je 31. marec 2020. 

Razpis je objavljen na: https://www.trzic.si/obcina/javni-razpisi-in-objave/razpis-za-studentsko-delo.html 

 

Opis del in nalog:  podajanje informacij, usmerjanje, svetovanje in pomoč obiskovalcem,  celovita promocija turistične ponudbe v občini Tržič,  aktivna prodaja spominkov in drugih artiklov,  skrb za zalogo promocijskih materialov in prodajnih artiklov,  skrb za urejenost informacijske točke,  blagajniško poslovanje,  sodelovanje s Turistično promocijskim in informacijskim centrom Tržič, Uradom za gospodarstvo in družbene dejavnosti Občine Tržič in koncesionarjem (posredovanje informacij o stanju),  po potrebi pomoč pri organizaciji vodenj, dogodkov na območju naravnega spomenika Dovžanova soteska,  vodenje evidence obiska in priprava informacij na njihovi podlagi,  druge naloge po navodilih nadrejenih (npr. upravljanje z družabni omrežji, promocija …). Osnovna znanja in veščine:  dobro poznavanje naravnega spomenika in turistične ponudbe Tržiča,  dobro znanje angleškega jezika, prednost bodo imeli tisti z dodatnim znanjem nemškega in/ali italijanskega jezika,  pripravljenost za delo ob vikendih, praznikih in z neenakomerno razporejenim delovnikom,  osredotočenost na stranke,  organiziranost,  starost nad 18 let,  vozniški izpit. 

 

Zaželene so izkušnje z delom v turizmu, komunikativnost, prijaznost, iznajdljivost in prilagodljivost. Pričakujemo zanesljive osebe, ki se dobro znajdejo tako v samostojnem kot v timskem delu. Delo bo predvidoma potekalo od maja do konca septembra ob sobotah, nedeljah in praznikih. 

 

Kandidate vabimo, da pošljejo pisne prijave z življenjepisom, pri čemer naj v prijavi opišejo svoje poznavanje osnovnih znanj in veščin iz razpisa in sicer najkasneje do 31. 3. 2020, na naslov Občina Tržič, Trg svobode 18, 4290 Tržič ali na e-naslov: obcina@trzic.si s pripisom Študentsko delo – Informacijska točka Dovžanova soteska. Kandidati bodo o izbiri pisno obveščeni v roku petnajstih (15) dni po izbiri. 

 

Obvestilo o končanem postopku razpisa bo objavljen na spletni strani Občine Tržič. V besedilu razpisa uporabljeni izrazi, zapisani v moški slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni za ženske in moške. 

 

Kontaktna oseba: dr. Metka Knific Zaletelj, direktorica občinske uprave 04 59 71 510 ali na metka.knific.zaletelj@trzic.si. 

Oglejte si tudi