Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
5°C
NED.
20°C
8°C
Oceni objavo

Mednarodni teden zahvale poklicnim voznikom

V tednu med 10. in 14. majem 2021, to je v mednarodnem tednu zahvale poklicnim voznikom, izpostavljamo številne prispevke poklicnih voznikov k vsakdanjemu življenju, kakršnega imamo.

Znano je, da bi se brez trdega dela in predanosti poklicnih voznikov naš način življenja popolnoma spremenil, če ne celo ustavil. Njihovi prispevki družbi so vsestranski, za vse kar samoumevni in vse prepogosto spregledani.

Poklicni  vozniki le redko dobijo javno pohvalo in priznanje, ki si ga zaslužijo. Zato si v UICR (Union Internationale des Chauffeurs Routiers) in ZZŠAM (Zveza Združenj šoferjev in avtomehanikov) Slovenije, ki je članica te mednarodne organizacije poklicnih voznikov,  po najboljših močeh prizadevamo, da bi izbrali način, ki bi poudaril zavezanost poklicnih voznikov mobilnosti, multimodalnosti  in profesionalnosti. 

Zato »Recite HVALA poklicnim voznikom, na ta način, da na vzvratna ogledala tovornjakov, avtobusov,  kombijev, taksijev in avtomobilov privežite RUMENI TRAK


S tem izrazite zahvalo za njihovo zavezanost poslanstvu, za njihovo strokovnost, za njihove  žrtve in odgovornost do sebe in druge udeležencev v prometu.



 

Posebna  HVALA  vsem poklicnim voznikom tovornjakov.

Posebna  HVALA  vsem poklicnim voznikom avtobusov.

Posebna  HVALA vsem poklicnim voznikom kombijev.


AKTIVNI ZA VARNOST V PROMETU !


Vir: UICR

Oglejte si tudi