Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
SOB.
22°C
4°C
Oceni objavo

Leto 2020 je za nami!

Čeprav smo bili zaradi epidemije koronavirusa in vladnih omejevalnih ukrepov fizično manj na terenu, smo večji del načrtovanih aktivnosti za leto 2020 kljub vsemu izvedli.
Planirane aktivnosti smo izvajali z več napora in ob upoštevanju omejevalnih ukrepov. Veliko le teh smo prilagodili trenutnim epidemiološkim razmeram tako v obliki izvedbe, vsebine in časa.

Žal smo se morali med drugim odpovedati tudi letnemu občnemu zboru, ki za članstvo predstavlja dogodek neprecenljive vrednosti in katerega najpomembnejša »vsebina« je druženje. Tako smo obveznosti, ki jih ob koncu koledarskega leta nalagajo zakonska in statutarna določila, opravili na daljavo v klasični, papirni obliki. Sodobnejše tehnologije, ki jo učenci uporabljajo v šoli na daljavo, si žal nismo mogli privoščiti, saj struktura članstva tega ne dopušča.

Za leto 2020 smo dopisno opravili inventuro delovanja, finančno poročilo in optimistični plan dela za leto 2021. Pri njem se nismo omejevali z vladnimi omejevalnimi ukrepi. Predvidene aktivnosti in projekte pa smo pripravili ob upoštevanju strateških usmeritev Zveze ZŠAM Slovenije, dosedanje prakse, razpisanih nacionalnih preventivnih akcij in lokalnih potreb.


Kot nov cilj smo si zadali večjo prisotnost na socialnih medijih in spletnih straneh. Letos obeležujemo tudi 70-letnico ZŠAM Tržič in 85-letnico organiziranega delovanja šoferjev v Tržiču.


AKTIVNI ZA VARNOST V PROMETU!



Oglejte si tudi