Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

Dogodki v Tržiču v tem tednu

Tudi v tem tednu vabljeni na dogodke, ki se bodo odvijali v Tržiču in okolici.
Po ocenah svetovnih tehnoloških analitikov bo virtualna in obogatena resničnost v bližnji prihodnosti predstavljala to, kar trenutno pomeni spletna stran za podjetja. Na celodnevnem dogodku Digitalno = realno = normalno v organizaciji Knjižnice dr. Toneta Pretnarja, s podporo Občine Tržič in sodelujočimi vrhunskimi vodilnimi podjetji na tem področju, boste lahko vzpostavili povezavo z njimi in ostalo javnostjo, ki deluje v smeri razvoja te tehnologije.

Se vidimo v knjižnici, 9. oktobra, od 10. ure dalje.

 

Matjaž Javšnik pa se poslavlja s komedijo Striptiz, ki jo je videlo že več kot 120.000 gledalcev. Ne zamudite še zadnje priložnosti za ogled komedije in se še zadnjič do solz nasmejte Matjažu v njegovi predstavi Striptiz, v petek, 11. oktobra, ob 20. uri, v Kulturnem centru Tržič.

Na odru ne bo razgalil le sebe, temveč tudi vas – pravzaprav kar celotno Slovenijo. V Striptizu se sprehodi čez slovenske posebnosti in zanimivosti, pa tudi čez naše prednosti in slabosti.

Cena vstopnic je 15 evrov, za upokojence, dijake in študente in brezposelne pa 13 evrov.

Vstopnice lahko kupite v TPIC Tržič,  na portalu Eventim ter 1h pred predstavo.

 

Ljudska univerza Tržič, vas vabi na praznovanje 60. obletnice svojega obstoja, ki bo v soboto, 12. oktobra od 8. do 13. ure v Atriju Občine Tržič, v sklopu oktobrskega tržnega dne. 

 

Vse dogodke in informacije o prireditvah pa si oglejte na naši spletni strani: https://www.trzic.si/koledar-dogodkov/

Oglejte si tudi