Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
-1°C
JUTRI
12°C
-4°C
Oceni objavo

23 odličnih učencev v vseh letih osnovnega šolanja na sprejemu pri županu

Danes dopoldne je imel tržiški župan mag. Borut Sajovic prijetno dolžnost, saj je gostil 23 učencev treh tržiških osnovnih šol, ki se lahko v vseh devetih letih osnovnega šolanja pohvalijo z odličnim uspehom.
Na OŠ Tržič so to: Veno Bajazet, Sebastjan Bernard, Tjaša Kumlanc, Jakob Žefran, Zala Knaflič, Ajda Gramc, Maj Soklič, Matic Soklič in Maja Meglič. Na OŠ Križe je bilo v vseh devetih letih šest odličnjakov in sicer: Aljaž Erman, Sara Leban, Tea Meglič, Jakob Snedic, Urban Bizjak in Nejc Šmon. Iz OŠ Bistrica pa prihajajo odlični učenci: Meta Mencej, Tina Stritih, Klara Šlibar, Žan Mladenovski, Nuša Polajnar, Alja Štular, Neja Bijelić in Klemen Aljančič.

»Ponosen sem na vas, na vaše delo, prijateljstvo in na to, kaj ste od septembra 2012, ko smo vas sprejemali kot prvošolčke, postali. Bravo. Biti odličen vseh devet let ni šala. Že takoj ste pokazali, da ste pridni, da imate glavo na pravem mestu. Zahvala gre tudi vašim staršem in starim staršem za podporo. Bodite ponosni na svoje znanje,« jim je na srce položil mag. Borut Sajovic, župan Občine Tržič in se za odlično opravljeno delo zahvalil tudi učiteljem in ravnateljem šol, ki so prav tako ponosni na svoje učence. V svet so jih pospremili z mislijo, da so kot prelepi metulji, ki so jim zrasla lepa krila, danes pa bodo poleteli v svet.

Povezave

www.trzic.si

Oglejte si tudi