Logo MojaObčina.si
JUTRI
8°C
4°C
ČET.
10°C
4°C
Oceni objavo

SREDNJE ŠOLE ZA ODRASLE NA LJUDSKI UNIVERZI TRŽIČ

Na Ljudski univerzi Tržič že več let izvajamo srednješolske programe za odrasle, in sicer srednje strokovno izobraževanje (ekonomski in logistični tehnik) in srednje poklicno izobraževanje (program trgovec in administrator).

Šolanje je prilagojeno odraslim, ki imajo veliko obveznosti. Poteka v popoldanskem času, v kombinirani obliki (klasično in preko zooma), imamo pripravljena kvalitetna učna gradiva, organiziramo redne in izredne izpitne roke, dodatne konzultacije in vnaprej določen urnik predavanj. V času šolanja nudimo odraslim podporo in brezplačno individualno svetovanje. Imamo izkušene učitelje, ki so strokovno dobro podkovani in znajo prisluhniti potrebam odraslih.

Omogočamo vam, da svoje izobraževanje dokončate v najkrajšem možnem času in predčasno zaključite svoje šolanje. Ob vpisu se vam tako pripravi osebni izobraževalni načrt na podlagi vaših želja in ciljev. Nudimo obročno odplačevanje šolnine. Oseba, ki se vključi v naš izobraževalni program, pridobi status udeleženca izobraževanja odraslih.

Vabimo vas na vpis, ki bo za novo šolsko leto potekal od sredine avgusta naprej. V septembru pa bomo organizirali tudi informativne dneve. Lahko pa se tudi prej osebno oglasite na Ljudski univerzi Tržič. S predavanji bomo začeli v začetku oktobra.

Za vse dodatne informacije lahko pokličete na tel. št.: 04 592 55 51, 041 325 935 ali pišite na: boni.colnar@lu-trzic.si

Veselimo se vaših novih uspehov in zadovoljstva.

 

Boni Colnar, organizatorka izobraževanja odraslih

Ljudska univerza Tržič

Oglejte si tudi