Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
6°C
JUTRI
22°C
5°C
Oceni objavo

JUHUHU, SEPTEMBER JE TU!

Počitnice so se končale in spet je čas, da se srečamo v vrtcu. V Kovorju je letos še bolj živahno. Šolsko leto smo pričeli z dvema oddelkoma. Vrtec obiskujejo otroci, stari od 1 do 6 let. Srečamo se na igrišču, se spoznavamo med seboj, si pomahamo, ko gremo na sprehod, in že sklepamo prva prijateljstva.
Skupaj smo sodelovali pri množičnem teku otrok, 23. 9. 2021. Tekli smo na travniku v Zvirčah, najmlajši so do tja prišli z vozičkom, starejši otroci pa so se na pot pogumno podali peš. Skupaj smo tekli kros. Spodbujali in navijali smo za prav vse otroke. Po končanem teku smo skupaj še zapeli in zaplesali. Aktivno in nasmejano smo obeležili dan slovenskega športa.

Ker pa smo radi gibalno aktivni, smo v petek, 24. 9. 2021, pripravili športno dopoldne na igrišču vrtca. Otroci starejše skupine s Tatjano in Klaro so pripravili poligon z različnimi gibalnimi nalogami in mlajšo skupino povabili na aktivno preživljanje gibanja na prostem. Z veseljem smo se odzvali. Poligon je vključeval različne gibalne izzive, ki smo jih opravili starosti in sposobnostim primerno. Vsi pa smo uživali, bili aktivni in vsi skupaj smo se strinjali, da kmalu ponovimo.


Petra Bodlaj

Oglejte si tudi