Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
0°C
JUTRI
14°C
-2°C
Oceni objavo

Digitalne kompetence

Ljudska univerza Tržič kot organizator in humanitarno društvo Adra Slovenija kot izvajalec, v  sodelovanju, razpisujeta dve brezplačni spletni delavnici, ki sta zlasti v današnjih razmerah več kot dobrodošli in koristni. Vljudno vabljeni!

Več o vsebini delavnic lahko pišete na: katja.kotnik@adra.si ali pokličete na tel. št.:  040 852 007.

Prijave sprejemamo na elektronski naslov: boni.colnar@lu-trzic.si

Prvo izobraževanje na temo 'Kako komunicirati virtualno' bo potekalo 21. 6. ob 18.00 preko ZOOM-a. Pogovarjali se bomo o orodjih ZOOM, Skype, Viber, WhatsApp, kako jih uporabljati in kakšni so vaši največji izzivi pri tem. Delavnica spletne komunikacije se bo dotaknila tudi bontona in nekaj osnovnih napotkov pri virtualni komunikaciji. Postavili boste lahko tudi vprašanja glede izzivov s katerimi se srečujete pri uporabi omenjenih orodij.

Druga delavnica z naslovom 'Postavitev preproste spletne strani - Wordpress' bo potekala 22. 6. ob 18.00 preko ZOOM-a. Strokovnjak za področje izdelave spletnih strani vam bo pokazal, kako postaviti svojo preprosto internetno stran v programu Wordpress. Na izobraževanju boste lahko praktično preizkusili, kako poteka postavljanje in urejanje spletnih strani, kaj morate za to urediti in kako stran kasneje tudi urejati.

 

Oglejte si tudi