Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
SOB.
22°C
4°C
Oceni objavo

Volilni občni zbor Folklorne skupine Karavanke

Člani Kulturnega društva Folklorne skupine Karavanke smo se v soboto, 13. marca 2021, »zbrali« preko spletne platforme Zoom, kjer smo uspešno izvedli občni zbor. Veseli smo, da smo kljub epidemiji uspeli realizirati vse zastavljene projekte, ki smo jih načrtovali za leto 2020. Naj jih omenim le nekaj: pevke ljudskih pesmi so izvedle kar dve ponovitvi koncerta Prišle so nove novice, pripravili smo mednarodno fotografsko razstavo Ljudska glasbila sveta in glasbeno prireditev Bom godca si vzela, bom zmerej vesela, s Tržiškim muzejem smo pripravili modno revijo Nekdanji in današnji sloves tržiških čevljarjev, pevci in pevke ljudskih pesmi pa so nas ob koncu leta razveselili z virtualnim koncertom božično-novoletnih pesmi z naslovom Veseli čas prihaja. V novo leto gremo s polno paro naprej in se že veselimo novih ciljev in novih izzivov ...


Na zboru članov smo izvedli tudi redne volitve v organe društva. Na volitvah smo ponovno izvolili našo »staro novo« predsednico Sašo Meglič. Saša je že v preteklih letih dokazala, da je zares odlična vodja in verjamemo, da nas bo uspešno vodila še naslednji mandat.


Ob tej priložnosti čestitamo tudi vsem ostalim izvoljenim članom. Veselimo se sodelovanja in prepričani smo, da bodo prihajajoča leta ustvarjalna, polna plesa, petja, igre, veselja in smeha.


Želimo si, da bi se čimprej spet srečali v živo, do takrat pa vas vabimo na naša socialna omrežja (Facebook: Folklorna skupina Karavanke, Instagram: @kdfskaravanke in YouTube: Folklorna skupina Karavanke), kjer si lahko ogledate nekaj naših preteklih projektov.



Manca Perko

Oglejte si tudi