Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
4°C
JUTRI
16°C
-1°C
Oceni objavo

JUTRI PRVIČ V TRŽIČU NASTOPA MARINA MARTENSSON, ŠVEDSKA PEVKA SLOVENSKIH KORENIN

Pred vrati je že četrti Glasbeni večer v Tržiškem muzeju, ki ga bo s prav posebnimi čustvenimi interpretacijami obogatila Marina Martensson. Na vrtu Tržiškega muzeja bo nastopila jutri, v petek, 21. julija, ob 20.30 uri ob spremljavi kontrabasista Mihe Korena in bobnarja Davida Morgana.

Marina Martensson občinstvo navdušuje z jazz-pop melodijami in unikatnimi priredbami dobro poznanih pesmi v njeni prav posebni čustveni interpretaciji. Zanimiva umetnica, ki je odraščala na Švedskem, kamor so se iz Slovenije izselili njeni stari starši, je prehodila dolgo pot, da bi našla svoje korenine.

Vstopnice po 12 evrov so na voljo v Tržiškem muzeju, v TPIC Tržič, na elektronskem naslovu trziski.muzej@guest.arnes.si ali na telefonski številki 04 53 15 500.

FESTIVAL PARADIŽ

Glasbenim večerom letos prvič dodajamo dvodnevni poletni  festivalFESTIVAL PARADIŽ, ki bo potekal 25. in 26. avgusta 2017 v Germovki in v mestnem jedru Tržiča, NA PLACU.

25. avgust 2017 - Prvi dan festivala bosta nastopila dva mlada tržiška glasbenika, ki sta se uveljavila v mednarodnem prostoru, pianist Jure Goručan in čelist in bobnar Kristjan Kranjčan. Vstopnice po 12 evrov so na voljo v Tržiškem muzeju, v TPIC Tržič, na elektronskem naslovu trziski.muzej@guest.arnes.si ali na telefonski številki 04 53 15 500

26. avgust 2017 - Drugi dan festivala pa bo veliki koncert SWING SWING SWING. Nastopili bodo najboljši slovenski orkester Big Band RTV Slovenija pod vodstvom dirigenta Lojzeta Krajnčana ter odlična OMAR NABER in ANIKA HORVAT.

Celotno mestno jedro bomo oživili z odlično glasbo, živahnim plesom in  kulinaričnimi dobrotami.

DRUGI VEČER BO VSTOP NA PRIREDITEV PROST!

Generalni sponzor prireditve je OBČINA TRŽIČ.

Za dodatne informacije sta vam na voljo:

Organizacija: Jana Babšek, Tržiški muzej (T 041 622 528, jana.babsek@guest.arnes.si)

Umetniška vodja festivala: Romana Krajnčan (T 041 686 795, info@romanakr.com).

Oglejte si tudi