Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
SOB.
22°C
4°C
Oceni objavo

Poslovanje poslovnih subjektov v letu 2017

AJPES, Izpostavi Kranj, je podatke iz letnih poročil za namen državne statistke predložilo 656 gospodarskih družb in 616 samostojnih podjetnikov iz občine Radovljica. Več podatkov o poslovanju poslovnih subjektov v letu 2017 v občini Radovljica  in v ostalih občinah Gorenjske regije, si lahko preberete v  Informaciji o poslovanju gospodarskih družb, zadrug in samostojnih podjetnikov v letu 2017 na Gorenjskem.

Vpogled v posamezna letna poročila poslovnih subjektov za zadnjih 5 let, je registriranim uporabnikom spletnega portala AJPES, omogočen v   spletni aplikaciji JOLP.

Obenem vas prijazno obveščamo, da je na voljo tudi Novi Fi=Po Finančni pomočnik. Analitično orodje Fi=Po je prenovljen, tako da ta sedaj na enem mestu združuje vse, kar je potrebno  vedeti o poslovanju slovenskih poslovnih subjektov. Fi=Po Finančni pomočnik je dostopen tudi prek mobilnih naprav in se ga lahko neomejeno uporablja vedno in povsod. Vključuje nov kazalnik tveganja ter številne nove grafične prikaze in primerjave.  Več o produktu je na voljo po kliku na  Fi-Po.

Povezave

www.ajpes.si

Oglejte si tudi