Logo MojaObčina.si

Tržič

DANES
8°C
-4°C
JUTRI
7°C
2°C
SLAPAR RO&SA NAČRTOVANJE IN INŽENIRING
Deli
Storitev, Oblikovanje, Proizvodnja, Trgovina, Domači izdelki, Obutev

SLAPAR RO&SA NAČRTOVANJE IN INŽENIRING

Število glasov: 0

Predstavitev

Filozofija podjetja 

SLAPAR RO&SA NAČRTOVANJE IN INŽENIRING 

Naša vizija je izdelovanje čevljev iz preizkušenih naravnih materialov, v skladu z ostrimi evropskimi standardi ter z veliko mero posluha za bivanje v sožitju z naravo.

Čevlje tradicionalno izdelujemo doma pod Karavankami z veliko mero ročnega dela, venomer pa vpletamo nova znanja in védenja.

Ob ustvarjanju pogojev za dobro počutje nog v naših čevljih posvetimo veliko pozornosti zunanji obliki čevlja, da je še vedno všečen in privlačen. Čevlje izdelamo tudi po individualnih potrebah naših strank ter jih prilagodimo deformirani nogi.

Bistveni del naše dejavnosti je nenehen razvoj, ves čas stremimo k uporabi naravnih materialov, da ustvarimo v čevlju optimalno klimo tudi ob celodnevnem nošenju.

Zavedamo se, da barve pomembno vplivajo na naše počutje. Pri nas v  podjetju SLAPAR RO&SA NAČRTOVANJE IN INŽENIRING nas si vsakdo lahko izbere svojo najljubšo barvo ali barvno kombinacijo.

Prizadevamo si, da bi barve, privlačna oblika ter dobra klima v čevlju omogočali vsem, ki nosimo čevlje Proalp dobro počutje in svoboden korak.

Pri SLAPAR RO&SA NAČRTOVANJE IN INŽENIRING  intenzivno preizkušamo in počasi uvajamo linijo obutve izdelane iz prvorazredne mikrofibre.

Material mikrofibra so strokovnjaki razvili, kot že ime pove, iz mikrovlaken, ki so kar najbolj podobno postavljena, kot pri naravnem usnju, le da so pri mikrofibri na celotnem materialu enako močna. Kvalitetna mikrofibra prav tako »diha« kot usnje in je zato primerna za vsakdanjo nošnjo. Ne smemo pa pozabiti, da je ta material mogoče dobiti v zelo kvalitetni varianti, ki je močno zračno prepustno ali v zelo zaprti varianti, ki ne »diha«. Pri nas seveda prisegamo na najbolj kvalitetnega italijanskega proizvajalca.

iz mikrofibre lahko izdelamo tako čevlje za vsakdan kot pohodno obutev, s to razliko, da za pohodno obutev uporabimo debelejšo varianto.

Seveda te čevlje podložimo prav tako z mikrofibro, s tem so ti čevlji izdelani popolnoma brez živalske kože in tako primerni tudi za tiste, ki prisegajo na neživalske materiale.

SLAPAR RO&SA NAČRTOVANJE IN INŽENIRING SLAPAR RO&SA NAČRTOVANJE IN INŽENIRING SLAPAR RO&SA NAČRTOVANJE IN INŽENIRING SLAPAR RO&SA NAČRTOVANJE IN INŽENIRING SLAPAR RO&SA NAČRTOVANJE IN INŽENIRING SLAPAR RO&SA NAČRTOVANJE IN INŽENIRING SLAPAR RO&SA NAČRTOVANJE IN INŽENIRING