Logo MojaObčina.si

Tržič

DANES
16°C
15°C
JUTRI
18°C
7°C
ČEVLJARSTVO JAZBEC PAVEL D.O.O.
Deli
Trgovina, Domači izdelki, Obutev

ČEVLJARSTVO JAZBEC PAVEL D.O.O.

Število glasov: 0

Uradne ure

Danes 7.00‒15.00
Ponedeljek 7.00‒15.00
Torek 7.00‒15.00
Sreda 7.00‒15.00
Četrtek 7.00‒15.00
Petek 7.00‒15.00

Predstavitev


 

Podjetje Čevljarstvo Jazbec Pavel  je družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1978 in se ukvarja predvsem s proizvodnjo hišne obutve. Prisotni so na slovenskem, hrvaškem, srbskem in makedonskem trgu. Obutev izdelujejo po tehnologiji direktnega brizganja. Tovrstna tehnologija daje obutvi mehkobo, lahkost, ter večje udobje kot klasična izdelava. Podplat je izdelan iz poliuretanske mase, ki je sestavljena iz mikro mehurčkov, kar blagodejno vpliva na stopala.

V podjetju Čevljarstvo Jazbec Pavel se trudijo ugoditi strankam tako na področju kakovosti proizvodov, kot tudi s hitrim in tekočim dostavljenjem blaga.

Kakovost njihovih izdelkov je ena glavnih prioritet v njihovem podjetju, zato v naših izdelkih najdete le najkakovostnejše materiale.

Čevljarstvo Jazbec Pavel d.o.o. jamči kakovost za vsak izdelek, zato vse izdelke z napako brezplačno zamenja(ne vključuje poškodb zaradi obrabe).

 

Če imate kakršno koli vprašanje, nam lahko pišete ali nas pokličete na telefonsko številko


ČEVLJARSTVO JAZBEC PAVEL D.O.O. ČEVLJARSTVO JAZBEC PAVEL D.O.O. ČEVLJARSTVO JAZBEC PAVEL D.O.O. ČEVLJARSTVO JAZBEC PAVEL D.O.O.