Logo MojaObčina.si

Tržič

JUTRI
27°C
14°C
TOR.
28°C
14°C

Predstavitev zbornika Foto kluba Tržič ob 88-letnici delovanja

2611


Vas in vaše prijatelje vabimo na predstavitev zbornika z naslovom Kako so s svetlobo risali v Tržiču, ki bo v četrtek, 11. januarja, bo 17. uri v Galeriji Atrij (Trg svobode 18, Tržič).

Zbornik, ki so ga pripravili člani FK Tržič, je nastal v počastitev 88-letnice obstoja kluba in ob 6. pregledni razstavi na temo steklo. Podrobneje predstavlja celotni arhiv in povzema bogato zgodovino ljubiteljske fotografske dejavnosti v Tržiču. Več desetletij so se v klubu dobivali in srečevali vsi, ki jim je fotografiranje hobi. Ljudje različnih starosti in poklicev, ki so v nenehnem iskanju dobrih luči. Vsak na svoj način. Uspehi so s sprejetimi in nagrajenimi fotografijami merljivi na domačih in mednarodnih razstavah.

Danes je Foto klub številen in deluje dobro. Člani, ponosni na dolgo in uspešno zgodovino, aktivno sodelujejo in doprinesejo h kulturnemu razvoju Tržiča ter za prihodnje generacije ohranjajo ujete trenutke gibanja in bivanja. Vsebina zbranih zapisov pred vami govori sama zase in spoštljivo postavlja zrcalo vsem Tržičanom, ki so že nekoč vneto risali s svetlobo.
Všečkaj objavo

Oglejte si tudi