Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
7°C
JUTRI
26°C
6°C
Oceni objavo

Rokomet, MDA presenetili vse in postali državni prvaki!

Mlajšim dečkom A (letnik 2002) RK Trimo Trebnje je ta konec tedna uspel neverjeten podvig, saj so postali državni prvaki.
Na finalnem turnirju najboljših štirih ekip v Sloveniji so izvrstno opravili svoje delo. Igrali so neodločeno proti ekipama iz Ormoža in Ribnice, zadnjo tekmo, ki pa je odločala o naslovu državnih prvakov pa so opravili z odliko. Z granitno obrambo so premagali  Celje Pivovarno Laško za 4 zadetke in veselje se je začelo.

Za najboljšega igralca finalnega turnirja je bil izbran Martin Rajk (RK Trimo Trebnje)najboljši vratar je bil Miha Gaberc (RK Trimo Trebnje). Med najboljšo sedmerico turnirja pa je bil poleg njiju izbran še Tim Povše (RK Trimo Trebnje).

Ekipo trebanjskih mlajših dečkov A sestavljajo: Aljaž Kirm, Žan Dular, Oskar Kovič, Matevž Pangrc, Klemen Erman, Miha Novak, Janez Rakar, Žan Vovk, Tim Povše, Miha Gaberc, Martin Rajk, Gašper Mlakar, Alen Čulk, Tim Rezelj, Samuel Pate, Mark Mežan in Robert Jevnikar, trener David Lipoglavšek in vodja moštva Rok Skol.

Pohvaliti gre tudi starše oziroma trebanjske navijače, ki so s športnim in glasnim navijanjem pripravili neverjetno vzdušje. Zahvala tudi vsem tistim, ki so v Trebnjem pripravili tako lep sprejem, sponzorjem za finančno pomoč in vsem, ki so na kakršen koli način prispevali k boljšemu ekipnemu rezultatu.


 

REZULTATI TEKEM:

1. tekma: RD Ribnica : RK TRIMO TREBNJE   17:17   (9:10)
2. tekma: RK Jeruzalem Ormož : RK TRIMO TREBNJE   20:20   (10:11)
3. tekma: RK TRIMO TREBNJE : RK Celje Pivovarna Laško  18:14   (9:7)

KONČNI VRSTNI RED FINALNEGA TURNIRJA:

1. mesto: RK TRIMO TREBNJE
2. mesto: RK Celje Pivovarna Laško
3. mesto: RD Ribnica
4. mesto: RK Jeruzalem Ormož

 

Več na RK Trimo Trebnje

Oglejte si tudi