Logo MojaObčina.si
JUTRI
15°C
3°C
SOB.
12°C
2°C
Oceni objavo

PETANKA - TOKRAT USPEH IGRALCEV

Čateški igralci petanke nadaljujejo z dobrim igranjem v tej sezoni. Če smo se lansko leto v prvem letu delovanja kluba lahko pohvalili le s tretjim mestom Boga Mlakarja na tekmi Tour posamično, pa letos skorajda ni tekme na kateri ne bi igrali vidnejše vloge tudi naši igralci.

Po tretjem mestu Iris Vencelj na tekmi Tour posamično, drugem mestu ženskih trojk na DP in naslovu državne prvakinje Iris Vencelj v disciplini posamično, so tokrat za veselje v domačem taboru poskrbeli igralci.

Na tekmi Tour trojk na Jančah so pretekli konec tedna zasedli odlično tretje mesto. Ekipa v postavi Filipič Silvo, Kodrič Božo, Korevec Ivan Janez in Darc Erdeljc je v predtekmovanju zasedla 7. mesto med 30. ekipami, v izločilnih bojih se je prebila iz osmine finala v četrtfinale, kjer je nato izločila kandidatke za žensko reprezentanco, in v nadaljevanju klonila le proti kasnejšim zmagovalcem.

Pred nami je le še nekaj tekem, 18.8. Tour dvojke, 25.8. CCUP Slovaška,  1.9. Tour trojke  in zadnja tekma sezone DP Trojke mešano, ki bo 8.9. pri nas na Čatežu pod pokroviteljstvom Občine Trebnje. Ta bo odločala o  končni moški,  ženski in klubski razvrstitvi. Polfinale in finale bomo prenašali direktno s Čateža na HEGY TV (približno ob 17 uri).

 

ŠRD Čatež

Darc Erdeljc

Oglejte si tudi