Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
2°C
SOB.
21°C
4°C
Oceni objavo

Dobrodošli v Vrtcu Mavrica Trebnje

Pred nami je novo šolsko leto. Veseli smo, da bodo v naš vrtec vsak hip vstopile nove generacije otrok.

Žal pa še vedno ostaja med nami novi koronavirus SARS-CoV-2. Verjetno je pred nami marsikatera nepredvidljiva situacija, a verjamemo, da bomo skupaj vse uspešno premagali.

Naša skupna naloga je, da smo odgovorni, sodelovalni in  da  z vsem spoštovanjem čuvamo sebe in druge ter naš vrtec z vsemi enotami. Tveganje za okužbo lahko omilimo z doslednim upoštevanjem ukrepov, ki nam jih narekujejo strokovne institucije. 

Osnovno vodilo za preprečevanje širjenja SARS-CoV-2:

  • -v vrtec prihajajo samo zdravi otroci,
  • -spoštovanje navodil vrtca.

V vrtcu Mavrica Trebnje se zavedamo, da se z  jesenskim časom povečuje število respiratornih obolenj, za katere žal ne bomo znali presoditi ali gre za SARS-CoV-2 ali kakšen drug virus. Ravno tako se zavedamo, da nekateri otroci zbolevajo pogosteje kot drugi, zato vas bomo najverjetneje velikokrat klicali. Prosimo vas za razumevanje, saj moramo delovati odgovorno in poskrbeti za varnost in zdravje vaših otrok in zaposlenih. 

Vse starše prosimo, da pozorno spremljate zdravstveno stanje otroka in v primeru, da zboli, obvestite strokovne delavce in otroka ne pripeljite v vrtec. Za nadaljnja navodila pokličite otrokovega izbranega ali dežurnega zdravnika. Če bo otrok zbolel v vrtcu, vas bomo mi poklicali ter otroka izolirali. Vas pa prosimo, da pridete čim prej po njega. O ponovni vključitvi v vrtec se posvetujte z izbranim zdravnikom. 

 

Naj vas spomnimo, da lahko spremljate spletno stran vrtca www.vrtec-trebnje.si, kjer ažurno nalagamo vsa obvestila glede koronavirusa, seveda pa najdete tudi ostale koristne informacije. Prav tako vas bodo obveščali strokovni delavci preko e-pošte. Še naprej se bomo trudili, da boste o vsem pravočasno obveščeni in da bo delo potekalo kar najbolj prijazno do otrok, staršev in tudi do nas zaposlenih. 

Vsem staršem in otrokom želimo prijeten začetek novega šolskega leta. Naj bo to uspešno leto, polno dobrih rezultatov in nepozabnih dogodivščin.

 

Veselimo se in vas pričakujemo.                                                                       Vlasta Starc l.r.

                                                                                                                         v. d. ravnateljica

Oglejte si tudi