Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
7°C
JUTRI
26°C
6°C
Oceni objavo

Praznična podoba mestnega parka

Za čarobno vzdušje v mestnem parku Trebnje so vnovič poskrbeli naši najmlajši, ki so tudi letos okrasili novoletne smrečice. Na poziv Zveze kulturnih društev Trebnje za tradicionalno krasitev parka so se odzvali v Vrtcu Mavrica Trebnje, Osnovni šoli Trebnje, Osnovni šoli Veliki Gaber in Vrtcu Sončnica pri OŠ Veliki Gaber, na podružničnih šolah Dolenja Nemška vas, Dobrnič in Šentlovrenc ter v  zasebnem vrtcu Hiša otrok Trebnje. Skupaj so okrasili kar 27 smrečic, ki so parku nadele čisto pravo praznično podobo.

Da je bilo okraševanje zabavno, pa je poskrbela Božična Pika, ki je navdušila več kot 400 otrok. Zbrane je pozdravila tudi Majda Šalehar, vodja Oddelka za družbene in gospodarske dejavnosti na Občini Trebnje, ki se jim je v imenu trebanjske občine zahvalila za edinstveno okrašene novoletne smrečice, jim zaželela lepa praznike in jih hkrati že povabila, da se spet snidejo prihodnje leto.

Izvedbo tradicionalne prireditve je omogočila Občina Trebnje, organizirala pa jo je Zveza kulturnih društev (ZKD) Trebnje v sodelovanju z Javnim skladom RS za kulturne dejavnosti (JSKD), Območno izpostavo Trebnje.

 

Joži Sinur, JSKD OI Trebnje

Foto: ZKD Trebnje

Oglejte si tudi