Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
4°C
JUTRI
15°C
3°C
Oceni objavo

Lokalna skupnost je močna toliko, kot je močan njen najšibkejši člen

In prav zato v okviru projekta IMS – Inovativni mentorski sistem za ranljive ciljne skupine na CIK-u pripravljamo delavnice s področja motivacije za učenje in delo, zdravega življenjskega sloga, veščin iskanja zaposlitve, … Namenjene so mladim, ženskam, Romom in drugim skupinam, ki želijo pridobiti splošne veščine, potrebne za uspešno vključevanje v lokalno okolje in tudi specifične kompetence, ki jih posameznik potrebuje za uspešen nastop na trgu dela. Projekt je v skupnosti dobro sprejet, tudi vsled podpore regijskega in lokalnega ZRSZ.

 

V mesecu maju in juniju 2019 smo mentorji CIK-a in zunanji partnerji izvedli uvodno srečanje s predstavitvijo projekta in prve 4 delavnice (delavnici Zdrav življenjski slog in Jaz in delovno mesto ter 2 srečanji z delodajalcema), ki so bile zelo dobro obiskane. Z delavnicami nadaljujemo jeseni 2019, zato vabljeni, da se nam pridružite.

 

Več o projektu lahko preberete na https://ciktrebnje.si/projekti/ims/, točni termini delavnic pa bodo objavljeni na naši spletni strani in FB profilu.

 

Jasmina Pakiž,

koordinatorka projekta

Oglejte si tudi