Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
7°C
JUTRI
26°C
6°C
Oceni objavo

Lokalne novice na spletu

Ste tudi vi med tistimi, ki dobite večino dnevnih novic na svetovnem spletu? Ne skrbite niste edini, saj danes že večina ljudi dobi aktualne novice preko spleta. A vendar v vsej tej poplavi informacij imamo le redko priložnost brati novice iz bližnje okolice.
 Prebivalci občine Trebnjepa lahko informacije o vsakodnevnem dogajanju v vaši občini dobite na portalu www.mojaobcina.si/trebnje.

 

Delavnica o učinkovitem komuniciranju na spletu

 

Za čim boljšo informiranost smo v torek, 22. aprila, s širšo ekipo uredništva izvedli delavnico, na kateri so se udeleženci naučili, kako lahko sami preko na portal MojaObčina.si objavljajo.

 

  Nov spletni medij  nudi najbolj sveže in ažurne lokalne novice, napovedi dogodkov in razpise, obogatene z multimedijskimi vsebinami.

 

Ker želimo prebivalcem občine ponuditi najbolj sveže in aktualne novice o dogajanju v lokalni skupnosti, smo na delavnico povabili društva, ki delujejo v občini Trebnje in bodo od sedaj sodelovala pri soustvarjanju medija.

 

Vsakdo lahko napiše novico

 

Čar portala je ravno v tem, da omogoča vsem zainteresiranim soustvarjanje vsebine. Če ste torej aktivni v društvu ali pa le preprosto sodelujete v vaši skupnosti, lahko sedaj to poveste nadvse enostavno in brezplačno.

 

Oglejte si tudi