Logo MojaObčina.si
JUTRI
20°C
7°C
SOB.
26°C
5°C
Oceni objavo

SREČNI IZŽREBANCI NAGRADNEGA KVIZA "SPODBUJAMO TRAJNOSTNO MOBILNOST" SO ...

V sklopu aktivnosti Evropskega tedna mobilnosti v Trebnjem smo občanke in občanke k razmisleku o trajnostni mobilnosti spodbudili tudi z objavo nagradnega kviza »Spodbujanje trajnostne mobilnosti«. Sodelujoči so se potegovali za nagrade, ki jih desetim srečno izžrebanim udeležencem poklanja podjetje PAN JAN d.o.o.

Srečni dobitniki nagrad so:

Majda Gazvoda - bidon

Franci Nadrih - bidon

Irnes Tursic - power bank

Slavka Štamcar - rokovnik

Peter Franjga - rokovnik

Špela Cizel - rokovnik

Uroš Pintar - rokovnik

Majda Miklič - testna vožnja z električnimi vozili (KIA E-Niro ali ŠKODA Eniaq)

Matej Mežik - testna vožnja z električnimi vozili (KIA E-Niro ali ŠKODA Eniaq)

Mateja Mežik - testna vožnja z električnimi vozili (KIA E-Niro ali ŠKODA Eniaq)

Nagrajenci lahko svojo nagrado prevzamejo do vključno 30. 11. 2021 na naslovu Občina Trebnje, Goliev trg 5, 8210 Trebnje (pisarna TIC-a, levo v pritličju, kontakt 07/3481128). 

Nagrado lahko prevzamete osebno, pri prevzemu pa je potrebno predložiti osebni dokument, da potrdimo vašo istovetnost. Za vstop v stavbo Občine Trebnje je potrebno izpolnjevanje pogoja PCT, zato vas v primeru neizpolnjevanja pogoja prosimo, da predhodno pokličete, da se prevzem izvede zunaj stavbe. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Čestitke vsem nagrajencem!


Občinska uprava Občine Trebnje

 

Nagradni kviz se je izvedel v okviru aktivnosti Evropskega tedna mobilnosti v občini Trebnje projekta LIFE IP CARE4CLIMATE in je financiran s strani Ministrstva za okolje in prostor v okviru sredstev Sklada za podnebne spremembe, posredniški organ pa je Ministrstvo za infrastrukturo. 

 

Oglejte si tudi