Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
4°C
JUTRI
15°C
3°C
Oceni objavo

PROMOCIJA TURIZMA V OBČINI TREBNJE

Občina Trebnje je v letu 2020 izdala tri pomembne turistične izdelke, ki bodo pripomogli k večji prepoznavnosti občine Trebnje kot zanimive in posebne turistične destinacije.

V začetku letošnjega leta smo dokončali tri promocijske videe, ki so plod večmesečnega snemanja, fotografiranja in montaže. Tako so nastali lepi, domiselni in zgovorni videi: KRATKI PROMO VIDEO OBČINE TREBNJE in  PROMOCIJSKI VIDEO OBČINE TREBNJE, oba v slovenskem in angleškem jeziku ter PROMOCIJSKI VIDEO KRAJEVNIH SKUPNOSTI V OBČINI TREBNJE. V njih je v smiselno zloženih kadrih predstavljen kulturni, športni in družabni utrip naše občine.

Del našega kolektiva se je posvečal multimediji, drugi del pa tiskanim medijem. Tako smo izdali nov, posodobljen ZEMLJEVID OBČINE TREBNJE. Dodatno smo vnesli nova krožišča, trgovine in električne polnilnice za avtomobile.

Na eni strani zemljevida je karta mesta Trebnje z vpisanimi znamenitostmi, trgovinami, športnimi objekti, restavracijami, gostilnami in hoteli.

Na drugi strani je zemljevid celotne občine z označenimi krajevnimi skupnostmi, kjer so označene vse prej omenjene točke, dodana pa so še prenočišča na podeželju in ponudniki kmetijskih pridelkov in izdelkov. Natisnili smo ga v malo manjši, žepni izdaji, dimenzije A3.

Zadnji teden v juniju je luč dneva ugledala tudi nova TURISTIČNA PUBLIKACIJA, v slovenskem in angleškem jeziku, z naslovom: Dobrodošli v objemu reke Temenice / Welcome to the Embrace of River Temenica.

Po uvodnih, osveženih demografskih podatkih in kratkem opisu zgodovine občine Trebnje, so v njej predstavljene naše kulturne in druge znamenitosti, športni parki, ter kratki opisi pohodnih poti, ki potekajo preko naše občine.

Predstavljeni so naši gostinski ponudniki in prenočišča, ponudniki prenočišč na podeželju, zidaniškega turizma ter izletniške kmetije.

Predstavili smo tudi lokalne kmetije, kjer lahko turisti kupijo domače pridelke in izdelke ter naše rokodelce, pri katerih lahko turisti kupijo njihove izdelke. Lokalno prodajalno Dobrote Dolenjske smo uvrstili za kmetijami in rokodelci, saj so pri njih zbrani izdelki vseh omenjenih na enem mestu.

Turiste smo povabili na naše tradicionalne prireditve v Trebnjem in okolici ter dodali pomembne telefonske številke in kontakte.

Na koncu smo v ovitek skrili še zemljevid Trebnjega in trebanjske občine v celoti.

Predstavitveni video, si lahko ogledate na Facebook in Instagram profilu Občine Trebnje, tiskani mediji pa so vam na voljo v pisarni Turistično informativnega centra na Občini Trebnje.

 

Občina Trebnje

Oglejte si tudi