Logo MojaObčina.si
DANES
20°C
7°C
JUTRI
26°C
5°C
Oceni objavo

Občina Trebnje znova uspešna na razpisu Fundacije za šport

Občina Trebnje je že bila že drugič uspešna na razpisu Fundacije za šport, ki si kot nepridobitna organizacija zavzema za pridobitev čim večjih sredstev, s katerimi kakovostno financira štiri pomembne dele športa: športne dejavnosti od vrhunskega športa do športa otrok in mladine, športne objekte, raziskovanje in razvoj športa ter založništvo v športu, je občina Trebnje. Tokrat smo bili uspešni na razpisu za sofinanciranje gradnje športnih objektov in površin za šport v naravi v letih 2018, 2019 in 2020.

Na javni razpis smo prijavili projekt »Športni park – drsališče, kotalkališče, teniško igrišče in igrišče za odbojko na mivki«, glavni namen katerega je zaključena ureditev športnega parka Trebnje in  pridobitev novih zunanjih vadbenih površin. Nove vadbene površine bodo zaradi svojih lastnosti in celoletne uporabnosti namenjene vsem generacijam in zahtevnostim športa, od ljubiteljskega pa vse do vrhunskega.

Vrednost celotnega projekta dokončanja vadbenih površin v športnem parku znaša 318.050,26 EUR, od tega bo Fundacija za šport sofinancirala projekt v višini 46.925,00 EUR.

 

Občinska uprava

Oddelek za družbene in gospodarske dejavnosti

Oglejte si tudi