Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
7°C
JUTRI
20°C
7°C
Oceni objavo

RESORNI MINISTER BO OBISKAL GASILCE

V ponedeljek, 22. junija 2020, ob 19. uri bo ob prazniku Občine Trebnje potekala slavnostna seja Občinskega sveta, kjer bo slavnostni govornik minister za obrambo, mag. Matej Tonin.

Zato se bo minister z ekipo popoldne pred večernim dogodkom zadrževal v Trebnjem in njegovi okolici in med drugim obiskal tudi gasilsko organizacijo.

Srečanje s predstavniki Gasilske zveze Trebnje in društvi Gasilskega poveljstva občine Trebnje (GPO) bo potekalo v ponedeljek, 22. junija, od 17. do 18. ure pri gasilskem domu v Trebnjem ter v dvorani gasilskega doma.

Na srečanje bodo poleg ožjega vodstva zveze vabljeni predstavniki društev GPO Trebnje, poveljniki sektorjev in GPO Mirna, Mokronog-Trebelno in Šentrupert, predstavniki komisij in mladina. PGD Trebnje, kot osrednja gasilska enota in hkrati tudi sogostiteljica srečanja, bodo ob tej priložnosti predstavili gasilski vozni park.

Svečani sprejem ministra bodo popestrili Občinski pihalni orkester Trebnje in Trebanjske mažorete. 

Po ogledu vozil bo sledilo sproščeno prijateljsko srečanje v dvorani, kjer bo predsednik GZT predstavil delovanje zveze in društev, predstavnik mladine delovanje gasilske mladine ter poveljnik OŠ CZ, ki se bo osredotočil na sodelovanje štaba CZ z gasilci v času koronavirusa.

V zaključek srečanja z ministrom se bodo vključile članice gasilke in zbrane postregle s prigrizkom in pijačo.

                                                                                              Gasilska zveza Trebnje

 

Oglejte si tudi