Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
7°C
JUTRI
20°C
7°C
Oceni objavo

Izobraževanja na daljavo

Skladno s sklepom vlade zaradi preprečevanja širjenja virusa COVID-19 in Okrožnico MIZŠ št. 603-3/2020/60 na CIK Trebnje od 19. 10. 2020 izobraževalni proces in vse preostale dejavnosti začasno izvajamo na daljavo. Celotna komunikacija in pouk bosta potekala preko digitalnih orodij in aplikacij.

 

Na daljavo tako potekajo naslednji izobraževalni programi:

 

SREDNJA ŠOLA

Srednješolski programi bodo potekali preko aplikacije zoom po vnaprej dogovorjenem urniku. Udeleženci srednješolskih programov bodo na svoj e-naslov prejeli povezavo do vsakega predavanja posebej. Predavanja bodo potekala v programih predšolska vzgoja in ekonomski tehnik.

 

OSNOVNA ŠOLA ZA ODRASLE

Osnovna šola za odrasle bo da nadaljnjega potekala na daljavo – preko aplikacije zoom. Udeleženci bodo na svoj e-naslov prejeli povezavo do vsakega predavanja posebej.

 

UTŽO TREBNJE

Torkove delavnice Univerze za tretje življenjsko obdobje smo ravno tako preselili na orodje zoom. Vsi člani univerze bodo za vsako torkovo delavnico na svoj e-naslov prejeli povezavo do aktualnega predavanja. Preko aplikacije zoom se bodo izvajali tudi določeni krožki.  

 

SVETOVANJE NA DALJAVO

Tudi svetovanje poteka na daljavo, preko aplikacije zoom, po telefonu ali preko e-pošte.

 

Kljub vsej dostopni tehnologiji, trenutno ne bomo izvajali naslednjih vsebin:

  • tečaj Slovenščina za tujce (ZIP) - zaradi navodil financerjev,
  • tečaji tujih jezikov in računalništva,
  • tečaji za prosti čas.

 

Za vse aktualne informacije spremljajte našo spletno stran.

 

Čeprav je pozive, naj ostanemo doma, moč slišati in prebrati na vsakem koraku, bi tudi mi radi poudarili, da je spoštovanje ukrepov za vse resnično pomembno. Le tako bomo namreč lahko čimprej zakorakali nazaj v normalno življenje

Oglejte si tudi