Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
11°C
2°C
Oceni objavo

Strokovni dogodek za delodajalce: Tanka črta odgovornosti

Interaktivna delavnica z Janijem Prgićem TANKA ČRTA ODGOVORNOSTI je namenjena vsem podjetnikom, delodajalcem, kadrovnikom,...in nam bo nastavila ogledalo za vpogled vase in v svoje življenje. Razumeli bomo, kako pridemo skozi osebne izkušnje do razumevanja in prevzemanja odgovornosti za rezultate in kakovost svojega dela, kariere, osebnega razvoja in zadovoljstva v življenju.

Naučili se bomo, kako se dvigniti nad črto in se zateči v pozitivne vedenjske vzorce ter izbire. Na zabaven in sproščen način se bomo povezali s sabo in med sabo.

Vabimo vas, da se nam pridružite v četrtek, 23. septembra 2021, ob 9.30 v prostorih CIK Trebnje.

Dva udeleženca strokovnega dogodka bosta prejela privlačni NAGRADI – orodje Motivator, s pomočjo katerega lahko bolje razumemo posameznika in ustvarimo priložnosti, ki jih spodbujajo pri njihovem delu. Delodajalci se soočate z izzivi, kako zadovoljiti in motivirati zaposlene, saj nekomu več pomeni denarna nagrada, drugemu prilagodljiv delovnik, tretjemu izobraževanje. Orodje Motivator vam je pri tem v veliko pomoč.

Dogodek bo potekal v skladu s trenutno veljavnimi navodili NIJZ ((v kolikor nimate izpolnjenih PCT pogojev, vam CIK Trebnje nudi brezplačno testiranje v ZD Trebnje), nanj se lahko prijavite TUKAJ.

Več informacij

Tanja Vrčkovnik, CIK Trebnje

Oglejte si tudi