Logo MojaObčina.si

Trebnje

DANES
7°C
-2°C
JUTRI
8°C
-3°C
6844

ZDRAVSTVENI DOM TREBNJE OBVEŠČA O SPREMENJENI LOKACIJI CEPILNEGA CENTRA IN NOVIH TERMINIH ZA CEPLJENJE ZA NENAROČENE PACIENTE

Zdravstveni dom Trebnje obvešča, da je cepilni center preselil na drugo lokacijo, in sicer je sedaj vhod v cepilni center pri stranskem vhodu v zdravstveni dom. Dostop je možen mimo zapornic in nato po parkirišču za zaposlene do konca stavbe in nato desno (sledite oznakam). Vsem, ki težje hodijo, je cepljenje omogočeno v avtomobilu, po predhodnem dogovoru na vstopni točki. Ob sobotah je vhod za cepljenje glavni vhod zdravstvenega doma.

Objavljeni pa so tudi novi termini za cepljenje proti COVID-19 za nenaročene paciente. Termini so naslednji: 3., 4., 7., 8., 10., 14., 15. in 18. december 2021.

Več informacij o izvajanju cepljenja (tudi glede tretjega odmerka, ki se izvaja v okviru terminov za nenaročene paciente) je na voljo na spletni strani Zdravstvenega doma Trebnje.

V izogib čakanju se lahko na cepljenje tudi naročite. Več informacij o naročanju je prav tako na voljo na spletni strani Zdravstvenega doma Trebnje.

 

Občinska uprava Občine Trebnje

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi