Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
2°C
NED.
14°C
3°C
Oceni objavo

ŠPORTNI PARK TREBNJE

 

V obnovljenem ŠPORTNEM PARKU TREBNJE se ponovno izvajajo športne aktivnosti.  

V preteklem letu so bila zaključena vsa gradbena dela in postavljena vsa športna infrastruktura  za vadbo otrok in rekreativnih športnikov ter izvajanje športnih programov klubov in društev.  Športni park v dopoldanskem času uporablja Osnovna šola Trebnje in je do 16. ure namenjen osnovnošolskim dejavnostim.

Zaradi zagotavljanja prostih športnih površin se za rezervacijo terminov uporablja SPORTIFIQ: https://sportni-park-trebnje.sportifiq.com/sl. Društva in klubi naj si rezervirajo vse organizirane dejavnosti v športnem parku, posamezniki pa uporabo teniškega igrišča.

Sprejeta so tudi PRAVILA UPORABE ŠPORTNIH POVRŠIN IN OBJEKTOV V ŠPORTNEM PARKU, ki so objavljena na spletni strani občine. Za varno in ustrezno uporabo igrišč in naprav bodo nameščene tudi obvestilne table.

Ponovno opozarjamo uporabnike, da igrišče uporabljajo skladno s pravili, da uporabljajo ustrezno obutev, vzdržujejo red in čistočo ter se obnašajo športno.

Na območju športnega parka ni dovoljena vožnja z motornimi vozili, kolesi, rolerji in skiroji, prepovedan je vstop živalim in ni dovoljen vnos pijač v stekleni embalaži.  

Kot nova pridobitev v športnem parku je DRSALIŠČE, ki ga bodo najprej preizkusili osnovnošolci, kasneje pa bo, v določenih terminih, na voljo tudi ostalim uporabnikom.

Vzdrževanje športnega parka Trebnje sedaj izvaja Komunala Trebnje d.o.o.

Vsem uporabnikom želimo prijetno in varno vadbo, športnikom pa najboljše rezultate.

 

Majda Šalehar

Oddelek za družbene in gospodarske dejavnosti

Občinska uprava Občine Trebnje

 

 

 

Oglejte si tudi