Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
3°C
JUTRI
14°C
2°C
Oceni objavo

IZBRANE SO PREDLOGE, KI BODO OSNOVA ZA TALNE POSLIKAVE V TREBNJEM

Z željo popestriti pot ob novem otroškem igrišču, ki se nahaja pri DSO Trebnje, je Občina Trebnje v sodelovanju z Galerijo likovnih samorastnikov Trebnje pristopila k projektu STAR - STreet ARt. V začetku oktobra smo vas tako pozvali h glasovanju za izbor predlogov, ki bodo osnova za nove talne poslikave te poti. 

V Galeriji likovnih samorastnikov Trebnje so se v sklopu delavnic za otroke in mladino v juliju in avgustu zvrstila tri srečanja, na katerih so udeleženci uporabili svojo bujno domišljijo in narisali predloge za talne igre z novim, inovativnim izgledom. Žirija je naredila prvi izbor bolj perspektivnih del mladih ustvarjalcev, končni izbor predlogov, ki bodo uporabljeni kot idejni osnutek za izdelavo igralnih površin, pa je bil prepuščen lokalni javnosti preko glasovanja na spletu. 

Glasovanje je potekalo od 12. 10. 2012, 19.00 do  19. 10. 2021, 18.59 na spletni strani Galerije likovnih samorastnikov Trebnje galerijatrebnje.si.

Objavljamo 4 predloge, ki so dobili največ glasov, za izvedbo poslikave talnih iger.

V kratkem bo znan tudi termin izvedbe zadnje izmed delavnic v sklopu projekta, na kateri si boste lahko v živo ogledali nastajanje poslikave talnih iger.

INFORMACIJE:

Andrejka Vabič Nose
kustosinja
T: +386 7 34 82 106
M:+ 386 31 371 404
E: andrejka.nose@ciktrebnje.si

 

         
 
 
 
 
 
 
 

 


 
 

Oglejte si tudi