Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
3°C
JUTRI
18°C
2°C
Oceni objavo

Besede povezujejo že 7. leto zapored - vabljeni k sodelovanju na območnem literarnem natečaju

JSKD OI TREBNJE razpisuje literarni natečaj

BESEDE POVEZUJEJO,

Območni literarni natečaj za avtorje, ki delujejo na območju občin Mirna, Mokronog-Trebelno, Šentrupert in Trebnje

POGOJI NATEČAJA

Literarni natečaj JSKD OI Trebnje je namenjen avtorjem, starejšim od 15 let. Avtorji lahko sodelujejo s svojimi še neobjavljenimi pesniškim, proznimi ali dramskimi besedili. Jezik besedil je slovenščina. Tema: po lastni izbiri. Število poslanih prispevkov je omejeno na 10 pesmi ali 10 strani proze oz. dramatike. Pisava Times New Roman 12, medvrstični razmik 1,5. 

NAČIN PRIJAVE

Na povezavi:

https://docs.google.com/forms/d/1BVK_T1ynWuVpu6L_ptk20x-7uL1FB39Z94M378MbC1I

Prispevke posredujte na elektronski naslov: Del prijave je tudi izpolnjena prijavnica. *Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1).

STROKOVNO SPREMLJANJE NATEČAJA Prispela besedila bo prebrala strokovna spremljevalka območnega srečanja STANKA HRASTELJ. Avtorji prispevkov bodo od strokovne spremljevalke na literarni delavnici prejeli strokovno mnenje in smernice za nadaljnje delo.

OBMOČNO SREČANJE Območno srečanje literatov Temeniške in Mirnske doline 2023 se bo odvijalo v obliki literarne delavnice, ki je načrtovana v aprilu 2023. Izbor besedil, prispelih na območni natečaj, bo objavljen v zborniku Besede povezujejo 2021–2023.



Oglejte si tudi