Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
12°C
JUTRI
16°C
3°C
Oceni objavo

PRVI DAN DEDEK MRAZ OBDARIL OTROKE ŠTIRIH KS TREBANJSKE OBČINE


Dedek Mraz v občini Trebnje že tradicionalno pred iztekom leta obišče otroke od 1. do 5. leta starosti po krajevnih skupnostih. Kar osem predstav z obdaritvijo je potekalo po kulturnih dvoranah ter športih dvoranah osnovnih šol.

PRVI dan je dedek Mraz obiskal otroke KS Dobrnič, Knežja vas in Svetinje. V dvorani  KD F. Barage v Dobrniču se je zbralo vabljenih malčkov ter njihovih spremljevalcev. Dvorana je bila zapolnjena tako, da je bilo le še prostora za dedka Mraza in njegovo spremstvo. Po interaktivni predstavi s čarovniškimi spretnostmi Romana Freliha, so res priklicali v dvorano še dobrega moža, ki je po kratkem nagovoru razdelil darila 99 otrokom, ki so jih po imenih in priimkih klicali njegovi pomočniki.

Iz Dobrniča se je dedek Mraz s spremstvom odpravil še v KS Dolenja Nemška vas v športno dvorano tamkajšnje podružnične šole. Tudi na tej predstavi je bil obisk izjemno dober, tako da je dedek Mraz izročil skoraj vseh 105 daril, ki so mu jih pomagali pripraviti KS Dolenja Nemška vas in Občina Trebnje.
                                                                                                              

ZKD Trebnje, Mojca Femec

Oglejte si tudi